Healthcare Vallès

Porta el teu projecte emprenedor del sector salut al següent nivell

El programa Healthcare Vallès busca persones emprenedores del sector de la salut i les cures per ajudar-les a impulsar i fer créixer el seu negoci

La preacceleradora Healthcare Vallès és un programa creat per la patronal Cecot l’any 2023, que té l’objectiu d’impulsar les start ups del sector salut del Vallès.

Healthcare Vallès ofereix un programa formatiu complet que compte amb la participació de les empreses líders del sector salut del Vallès. Els projectes emprenedors participants tindran l'oportunitat d'estar en contacte i interactuar amb aquestes empreses del teixit sociosanitari del Vallès, entre les que es troben Mútua de Terrassa, B. Braun, Consorci Sanitari de Terrassa, Moehs Ibérica, Vitaly i Egarsat.

El programa de Healthcare Vallès ofereix a les empreses participants:

  • 100 hores de formació, focalitzada en aspectes claus sobre tecnologia, innovació i nous models de negoci en l'àmbit de la salut, acompanyada de formació en gestió empresarial, a través de sessions presencials i virtuals.
  • Mentoria individualitzada amb l’equip d’experts que et podran guiar en la implementació dels teus projectes.

Les persones emprenedores podran compartir el seu procés emprenedor amb els líders del sector al Vallès, testejant els models de negoci i cercant sinergies per a la posada en marxa dels projectes.

En la edició del 2023, tres de les sis persones emprenedores que van poder presentar els seus projectes al 4YFN d’entre totes les preacceleradores catalanes participants al programa Primer, provenien de la preacceleradora Healthcare Vallès.

Vols participar en el programa?

Presenta la teva candidatura.

Tens fins al 10 de maig

Entra en el procés d’avaluació

Comencem

El programa començarà el juny del 2024

Ho has de saber...
Healthcare Vallès és un programa creat per la Patronal Cecot per promoure l'emprenedoria territorial especialitzada, en el marc del programa "Primer". El programa està subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i té el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

El programa Healthcare Vallès té un valor estimat de 20.800€ per participant però, en aquest cas, podràs gaudir del mateix sense cap cost.

SOL·LICITUD

A qui va dirigit  
A persones emprenedores amb un projecte de l'àmbit de la salut o empreses d'aquest àmbit i de recent creació. 

Data límit de presentació de candidatures: 10 de maig del 2024.

SOL·LICITUD

Testimonials edició 2023

Què t'oferim?

Healthcare Vallès és un programa innovador i únic pensat per a idees emprenedores i empreses de nova creació del sector salut ubicades al Vallès

  • Formació focalitzada en la tecnologia innovació i nous models de negoci en l'àmbit de la salut.
  • Formació en gestió empresarial.
  • Accés al teixit sociosanitari del Vallès.
  • Mentoria per poder rebre assessorament individualitzat amb els diferents experts del programa.
  • Acompanyament per part de l'equip d'Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot

Empreses i entitats a qui podràs presentar la teva idea

Envia'ns un correu

Tens dubtes o necessites més informació?