“El programa m’ha aportat: coneixements, visibilitat, i contactes”

“El programa m’ha aportat: coneixements, visibilitat, i contactes”

Emprenedor: Aleix Cuenca | Projecte: REGEMED

De què es tracta el teu projecte? 
La missió de REGEMED és oferir, mitjançant una nova generació de productes d’aplicació tòpica, alternatives mínimament invasives i no ablatives per a la regeneració i rejoveniment de la pell i teixits.  
 
Quin problema vols solucionar? 
L'esperança de vida va en augment amb el pas dels anys, i l’envelliment fisiològic humà implica canvis morfològics vinculats a l’edat, així com també, una disminució dels mecanismes intrínsecs de regeneració de l'organisme. Això juntament amb el fet de que actualment no existeix un tractament biològic tòpic produït a través del secretoma humà, és aquí on REGEMED vol oferir una solució tòpica a la problemàtica. 
 
Quina solució aporta? 
REGEMED ofereix un producte indicat per a la medicina estètica, cosmètica, plàstica, reconstructora i regenerativa. REMEGED parteix d’un projecte d'investigació i tecnologia, mitjançant el qual s’ha treballat per obtenir una formulació específica utilitzant el secretoma del propi pacient per crear un producte amb altes capacitats regeneratives de la pell. 
 
Quin és l’avantatge competitiu del teu projecte? 
A nivell clínic és un producte que es pot utilitzar en totes les disciplines mediques amb un resultat impactant i que la manera de fabricar-la i fer-la és innovadora. Per tant és una solució personalitzable i personalitzada, i totalment nova d'abordar la salut del pacient. 
 
Com vas descobrir el programa Healthcare Vallès? 
Vaig conèixer aquest programa gràcies a l’entitat Business Angels Network Catalunya. 
 
Amb quin propòsit vas voler participar al programa? 
Sobretot vaig voler participar ja que estic en una fase del projecte en la qual per mi és molt important poder explicar i compartir el projecte per tal que pugui seguir progressant, i aquest programa em donava aquesta oportunitat donat les empreses del sector que hi col·laboraven. També destacar que la formació, sobretot en algunes temàtiques era molt interessant per mi. 
 
Què t’ha aportat el programa Healthcare Vallès? 
El programa m’ha aportat: coneixements, visibilitat, i contactes. 
 
Quins recursos o eines proporcionades pel programa has trobat més útils? 
En el meu cas personal el format híbrid ha estat clau per a mi. 
 
Pots compartir exemples d’obstacles que has pogut superar gràcies al suport del programa? 
Jo crec que després de les formacions he vist que el meu projecte estava més madur del que em pensava i això m’ha ajudat a avançar. 
 
Quina formació t’ha semblat més interessant? 
No em puc quedar amb una sola formació, totes són necessàries encara que potser puguin cridar-te menys l’atenció. Però sobretot m’ha interessat l’àrea d’innovació i tecnologia. 
 
Què en penses de les mentories individualitzades rebudes? 
Molt bones, el poder explicar personalment el teu projecte ajuda molt a poder avançar i seguir progressant. 
 
Com ha sigut la interacció amb l’equip de Healthcare Vallès? 
Molt bona ha estat tot fàcil i proper amb tot l’equip. 
 
Què destacaries del programa Healthcare? 
La facilitat, la proximitat, la obertura de contactes i la visibilitat que aporta. 
 
Recomanaries aquest programa a altres persones emprenedores? Per què? 
Si, perquè dona molts coneixements que son difícils de tenir en funció del sector on vinguis, és a dir, la formació ha estat molt completa en tots els àmbits de l’empresa i la innovació i tecnologia. i també el recomano pels contactes. 

 

El programa Healthcare Vallès es desenvolupa en el marc del programa Primer, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. 

Altres informacions relacionades amb el programa Healthcare Vallès 

- Healthcare Vallès - https://serveis.cecot.org/Servei/Healthcare-Valles 

- El Healthcare Vallès de la Cecot forma part de les vint-i-nou preacceleradores del programa Primer 2023 -  https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/El-Healthcare-Valles-de-la-Cecot-forma-part-de-les-vint-i-nou-preacceleradores-del-programa-Primer-2023 

- La Cecot fomentarà l’emprenedoria disruptiva del sector de la salut amb el projecte     Healthcare Vallès - https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/La-Cecot-fomentara-l-emprenedoria-disruptiva-del-sector-de-la-salut-amb-el-projecte-Healthcare-Valles