“Aprenentatge 360º amb una valuosa formació teòrica pràctica, enfocada totalment al sector Healthcare”

“Aprenentatge 360º amb una valuosa formació teòrica pràctica, enfocada totalment al sector Healthcare”

Emprenedor: Eva Peiró | Projecte: MEDITAclic.cat

De què es tracta el teu projecte? 
MEDiTAclic.cat App és un projecte saludable social i col·laboratiu, amb la missió d'apropar a tothom una innovadora aplicació gratuïta, d'experiències immersives amb tècniques de Relaxació i Entreteniment Saludable pel benestar de les persones. Per mòbils i tauletes. 
Contingut de valor en Català i Castellà, amb Àudio Meditacions Mindfulness de so 8D, Videojocs antiestrès i Realitat Virtual. 
És una App de fàcil ús, per tots els públics (infantil, adolescent, adults i tercera edat), amb un ventall d’opcions per a dormir millor, reduir l’ansietat, empoderar-nos i relaxar el cos i la ment d’una forma innovadora, atractiva i diferent, cuidant la salut mental i promovent l’envelliment actiu. 
Les àudio Meditacions guiades han estat acuradament creades pel benestar de les persones amb efecte reparador holístic. 
Pretén motivar als responsables de RRHH de les empreses a incloure l’App, dins de l’apartat de riscos laborals, pel benestar de la Salut Mental dels treballadors i per millorar el clima laboral.  
També està enfocada per l’àmbit hospitalari, pels treballadors de la salut i pels pacients dels centres.  
 
Quin problema vols solucionar? 
El deteriorament de la Salut mental, d’adolescents i adults, problema en creixement, amb les greus conseqüències que implica per a la persona que ho pateix, per a les famílies, i dins de les empreses i per a la societat en general. 
Hi ha una necessitat real i urgent de cuidar la salut mental a totes les edats, sigui a mode preventiu o per problemes existents.
MEDiTAclic.cat s’ha creat especialment, per millorar i prevenir l’ansietat, l’insomni, millorar la gestió de les emocions, relaxar el cos i la ment d’una forma fàcil, atractiva, tecnològicament innovadora i fins i tot divertida. 
 
Quina solució aporta? 
L’App MEDiTAclic.cat aporta solucions clau de Relaxació immersiva per cuidar la Salut Mental, proporcionant eines efectives per gestionar l'estrès, millorar l’insomni i fomentar un estat d'equilibri emocional, promovent alhora, un envelliment actiu i facilitant el benestar de les persones.
L’App és una eina digital de fàcil ús, creativa, amb Meditacions Mindfulness guiades amb so innovador 8D amb beneficis notables poc temps després d’utilitzar-la de forma continuada.  
Disposa de set menús de variat contingut per escollir en el moment adient.  
Dirigida a persones de totes les edats.
Dins del menú Meditacions Binaurals, variats àudios exclusius per a cada necessitat, com per exemple per l’angoixa: Respiracions guiades i per la baixa autoestima: Mantres empoderadors. 
 
Beneficis de MEDiTAclic.cat 

· Relaxació profunda, amb tecnologia immersiva del so 8D inclosa en totes les Meditacions.
· Redueix l’angoixa, amb àudios de respiració guiada amb diferents tècniques. 
· Eliminar l’insomni: a l’apartat específic per dormir bé amb icones d’àudio interactives i experimentals com l’ASMR i els Sorolls de colors: Blanc, Marró, verd per afavorir el son profund.
· Afavoreix la concentració: música relaxant amb tres opcions piano, música natural i experimental. 
· La Meditació continuada és una eina que ajuda a la Neuroplasticitat del cervell promovent la reconnexió neuronal. 
· Fer un gir a la baixa autoestima a través de Mantres interactius motivadors. 
· Reduir l’estrès amb mini Videojocs interactius Saludables de temàtica relaxant, sostenible i de Cultura Catalana. 
 
Quin és l’avantatge competitiu del teu projecte? 
El principal avantatge competitiu, és la tecnologia 8D amb el so immersiu, aplicat a totes les àudio relaxacions - meditacions Mindfulness, aportant un benefici extra a les Meditacions creades amb contingut de qualitat en català i castellà.  
També és una App personalitzable i intuïtiva, de ràpid i fàcil accés al contingut escollit. 
A part de ser pioners amb tecnologia immersiva aplicada a les Meditacions i relaxacions en català, disposem de la primera sala de Realitat Virtual amb so Binaural al Metavers - CatVers (medistoris.cat) en un entorn d’una platja interactiva, on s’escolta una Meditació 8D. 
Oferint una disruptiva experiència Audiovisual per l’usuari@ per experimentar al Metavers. 

Meditaclic.cat és una App que col·labora amb entitats i associacions sense ànim de lucre, creant meditacions exclusives per a elles disponibles a l’App i aportant a la societat un granet de sorra, amb la intenció d’encomanar a moltes més empreses a ser col·laboratius amb la societat pel bé de tots!
 
Com vas descobrir el programa Healthcare Vallès?
Participant en el programa Consolida’t, també amb la Cecot, i en un assessorament em van explicar que havia de començar aquest projecte i que encaixava molt amb l'essència de l’App MEDiTAclic.cat, em va semblar molt interessant i em vaig apuntar.
 
Amb quin propòsit vas voler participar al programa?
Sobretot per l’assessorament per part de mentors experts, el contacte amb empreses del sector i poder fer divulgació del projecte i sinergies tant amb els companys com amb les empreses col·laboradores. 
 
Què t’ha aportat el programa Healthcare Vallès?
Un aprenentatge 360º amb una valuosa formació teòrica pràctica, enfocada totalment al sector Healthcare, i l’App MEDiTAclic.cat s’ha enriquit d’interaccions a través de diferents professionals amb bagatge empresarial i de l’àmbit mèdic. Estic immensament agraïda pel coneixement rebut i especialment dono les gràcies a l’empresa Vitaly pel seu taller pràctic, que ens van fer, de primers auxilis, on entre d’altres, ens van ensenyar a realitzar la maniobra de heimlich, que vaig posar en pràctica, per un ennuegament greu del meu marit, salvant-li la vida! Només per això infinitament agraïda al Programa Healthcare Vallès!
També voldria destacar les futures col·laboracions amb alguns centres del programa, esperant que aquestes connexions es consolidin fructíferament.  
 
Quins recursos o eines proporcionades pel programa has trobat més útils? 
Les avaluacions constructives dels projectes fetes pels diferents professionals col·laboradors, després d’escoltar els nostres pitch, ja que m’han ajudat a optimitzar les presentacions i preparar òptimament el projecte davant de tercers, creant una presentació adequada per a cada receptor. 
La formació teòrica i pràctica, ha estat molt útil i interessant en aspectes claus de la gestió d’una empresa. Hem rebut un contingut de valor, potent i actualitzat, amb suport per resoldre dubtes. 
 
Pots compartir exemples d’obstacles que has pogut superar gràcies al suport del programa? 
Arribar amb facilitat a oferir als directius, solucions de benestar per a les persones a través de l’app, ja que gràcies al programa he tingut contacte directe amb ells, amb bons resultats, pel fet que tant la pròpia Cecot com vàries de les empreses col·laboradores, estan molt interessades en l’app MEDiTAclic.cat, per a diferents solucions de benestar, fins i tot de fer estudis amb pacients per validar l’efectivitat. 
També, accelerar la traducció al castellà i focalitzar el model de negoci, readaptant l’argumentari per dirigir-me a diferents públics.
 
Quina formació t’ha semblat més interessant?
Per a mi, les formacions més interessants han estat vendes, estratègia, màrqueting i lideratge. 
 
Què en penses de les mentories individualitzades rebudes? 
Molt professionals i ben elaborades per part de tots els experts amb els quals he fet mentories. Vull destacar la implicació, suport i interès pel projecte, em quedo amb la sensació que a part de formacions de valor, he rebut un tracte humà molt proper que ha fet que siguin més que unes mentories. 
 
Com ha sigut la interacció amb l’equip de Healthcare Vallès? 
Fantàstica, la comunicació ha estat en tot moment molt bona, fluida i gratificant, realment, molt útil pel meu projecte MEDiTAclic.cat, ja que l’aplicació, es va publicar a Google i Apple mentre estava dins del programa i em va anar molt bé, per a futures actualitzacions i per aclarir dubtes de tota mena, en repassar tot el projecte, ja que a partir de la idea inicial, el recorregut implica, a banda de l’anàlisi de la competència, viabilitat econòmica, creació d’un canvas i pla de negoci, temes fiscals, registre de marca, estratègia de màrqueting, etc. i vam passar per totes les etapes.
 
Què destacaries del programa Healthcare? 
El valor afegit d’unir projectes innovadors amb l’expertise d’empreses molt consolidades i reconegudes del sector salut. Conèixer de primera mà els projectes dels companys i compartir amb ells la proximitat i connexió directa amb l’equip directiu de les empreses col·laboradores i la seva predisposició per ajudar-nos. 
També vull destacar l’obertura de portes de la Cecot amb unes professionals de bandera liderant i treballant en aquest programa, fent fàcil qualsevol aspecte, amb una excel·lent organització de cada visita, tant en l'àmbit informatiu, logística, com de la preparació de les nostres presentacions, rebent en tot moment el vostre suport i sempre amb un somriure.
 
Recomanaries aquest programa a altres persones emprenedores? Per què?
Sí, totalment. Per les enriquidores experiències de mentories formatives i pràctiques, alhora de  les pràctiques de fer diferents pitch per les empreses, davant de diferents persones, rebent la valoració de professionals, sent una oportunitat de millora i de creixement del projecte, obrint la ment i oferint oportunitats. 

——————— 

Enllaç per descarregar l’Aplicació MEDiTAclic.cat (per mòbils i tauletes) 

Descarrega’t l'APP Gratuïta a l'Apple Store  

https://apps.apple.com/es/app/meditaclic-cat/id6467437881 

 

Descarrega’t l'APP Gratuïta a Google Play  

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Medistoris.MEDiTAcliccat 

 

El programa Healthcare Vallès es desenvolupa en el marc del programa Primer, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. 

Altres informacions relacionades amb el programa Healthcare Vallès 

- Healthcare Vallès - https://serveis.cecot.org/Servei/Healthcare-Valles 

- El Healthcare Vallès de la Cecot forma part de les vint-i-nou preacceleradores del programa Primer 2023 -  https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/El-Healthcare-Valles-de-la-Cecot-forma-part-de-les-vint-i-nou-preacceleradores-del-programa-Primer-2023 

- La Cecot fomentarà l’emprenedoria disruptiva del sector de la salut amb el projecte     Healthcare Vallès - https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/La-Cecot-fomentara-l-emprenedoria-disruptiva-del-sector-de-la-salut-amb-el-projecte-Healthcare-Valles