Sessions 2020

Índex de continguts

    Respositoris: Any 2023 |Any 2022 |Any 2021 |Any 2020

RECURSOS HUMANS

Temàtica Laboral

Vídeo - Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot, ens explica en aquest webinar les novetats del conveni de la indústria siderometal·lúrgica.

Vídeo -Parlem amb la M. Àngels Cudrada, subdirectora general de Relacions Laborals, Treball Autònom i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya de ERTOs per impediment o limitació del desenvolupament de l'activitat.

Vídeo - Durant la sessió contrastem amb el director provincial del SEPE a Barcelona, Víctor Santa-Bárbara, les principals novetats sobre els ERTOs recollides al RDL 30/2020 de mesures socials en defensa de l'ocupació.

Vídeo - En Javier Ibars, director de Relacions Laborals i Assumptes Socials de Foment del Treball, qui ha tingut ocasió de participar a la Mesa de Diàleg entre agents socials i el Govern estatal, ens desvetlla en aquest webinar els principals aspectes de la nova regulació del Teletreball, així com aquells aspectes que la nova normativa no ha deixat resolts. També comptem amb el director de Randstad Research, en Valentín Bote, qui ens oferirà un repàs sobre l'evolució del treball en remot en els darrers mesos i les seves afectacions a l'empresa..

Vídeo - Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot ens explica, en aquest webinar organitzat el Club Cecot de Recursos Humans, les últimes novetats sobre els ERTOs.

Vídeo - Durant la sessió de la mà de la Lídia Mesas, infermera a Prevint, contextualitzem breument la malatia COVID-19 i els seus símptomes freqüents, així com el seu diagnòstic i les proves vinculades i per últim, facilitem recomanacions a les empreses per minimitzar l'impacte de la malatia en cas de contagi o casos sospitosos.

Vídeo - Parlem amb Susana Díaz, responsable de l'Àrea d'Ocupació i Empresa de la Fundació Universitària Martí l'Humà, sobre com les empreses poden treballar per fomentar la igualtat entre els treballadors i treballadores. Àngel Buxó, president del Club Cecot de RRHH, modera l'acte.

Vídeo - En aquest webinar, organitzat pel Club Cecot d'Innovació i Tecnologia descobrim bones pràctiques d'empreses davant la COVID-19.

Vídeo - Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot, ens explica en aquest webinar les últimes novetats dels ERTOs i les noves mesures en l'àmbit laboral.

Vídeo - Com seran els viatges de negoci del futur? Haurem de canviar hàbits i actituds? L'Alicia Estrada, directora de marketing i comunicació de GEBTA i Marcel Forns, director general de GEBTA ens ho expliquen en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans.

Vídeo - El Club Cecot de Recursos Humans va organitzar el passat 21 de maig una sessió amb Víctor Santa-Bárbara, director provincial del SEPE de Barcelona arran de les molestes consultes que estan tenint les empreses per la gestió dels ERTO i les prestacions que se'n deriven.

Vídeo - Els advocats Tirso Gracia i María José Martínez, del despatx Ventura Garcés, ens expliquen en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans les aplicacions i conseqüències dels ERTO durant les diferents fases de desconfinament que aniran arribant.

Vídeo - L'Ana Tallón ens explica, en aquest webinar organitzat per Cecot Comerç, tot el que necessiten saber els comerços per adaptar-se a la nova realitat generada pel coronavirus en matèria de seguretat i higiene.

Vídeo - En aquest webinar, la Mercè Moreno, coordinadora de l'àrea de gestió de persones i habilitats directives de l'IQS ens explica les claus per mantenir el compromís viu i aconseguir la màxima eficació dels treballadors i treballadores que han estat afectats i afectades per un ERTO.

Vídeo - L'Àlex Rodriguez, tècnic de Prevint, ens explica les noves mesures higièniques que hem d'aplicar als nostres llocs de treball per tal de contenir la COVID-19, en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans i patrocinat per Prevint, Wolters Kluwer i Infolab.

Vídeo - Isabel Nogueroles, CEO de l'empresa Liderazgo3D ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans com podem gestionar de manera efectiva els nostres equips de manera descentralitzada.

Vídeo - Antonio Benavides, inspector de treball explica en aquest video el que cal saber sobre els ERTOS en aquestes primeres setmanes de COVID-19

Vídeo - L'advocada Cristina Salido ens explica, en aquest webinar organitzat per la Cecot, el marc legal i tràmits que cal tenir en compte per dur a terme un ERTO.

Teletreball

Vídeo - En Javier Ibars, director de Relacions Laborals i Assumptes Socials de Foment del Treball, qui ha tingut ocasió de participar a la Mesa de Diàleg entre agents socials i el Govern estatal, ens desvetlla en aquest webinar els principals aspectes de la nova regulació del Teletreball, així com aquells aspectes que la nova normativa no ha deixat resolts. També comptem amb el director de Randstad Research, en Valentín Bote, qui ens oferirà un repàs sobre l'evolució del treball en remot en els darrers mesos i les seves afectacions a l'empresa..

Vídeo - Isabel Nogueroles, CEO de l'empresa Liderazgo3D ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans com podem gestionar de manera efectiva els nostres equips de manera descentralitzada.

FINANÇAMENT I ASPECTES JURÍDICS

Vídeo -Jordi Tarragona, conseller de famílies empresàries, ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot Financer & Fiscal, les claus per garantir la viabilitat de les empreses familiars en els temps d'incertesa que vivim.

Vídeo - El nostre assessor fiscal, Xavier López Remolà, ens explica en aquest webinar les claus per passar de mòduls a estimació directa.

Vídeo - El catedràtic de la UPF, Oriol Amat, ens explica en aquest webinar organitzat pel Fòrum Cecot, com veu el present i futur de l'economia al nostre país destacant conceptes com la necessitat de pensar en llarg, evitar persones negatives, apostar per la innovació, planificar escenaris extrems o assegurar liquiditat, entre d'altres.

Vídeo - Sebastià Garcia, assessor de control de gestió i anàlisi de marges, Compres i Aprovisionaments de Cecot, ens explica en aquest webinar els punt clau de la gestió econòmica que han de tenir en comtpe les pimes davant la crisi generada per la COVID-19

Vídeo - Després d'unes setmanes de confinament i amb estat d'alarma, els nostres assessors, Enric Rius i Xavier López Remolà ens expliquen les últimes novetats en matèria d'autònoms, impostos i ICOs.

Vídeo - Enric Rius, assessor financer i fiscal de la Cecot ens explica quines vies de finançament tenen les empreses en temps de la crisi generada pel COVID-19.

Vídeo - L'assessor fiscal de la Cecot, el Xavier López Remolà, ens explica en aquest webinar els ajuts que s'ha posat en marxa per ajudar a les persones autònomes a fer front a la crisi generada pel coronavirus.

EMPRENEDORIA I CREIXEMENT EMPRESARIAL

Vídeo - 3 emprenedors disruptius ens expliquen com han reorientat amb èxit les seves empreses durant la crisi pel COVID-19.

INTERNACIONAL

Vídeo - Durant la sessió en Marcel Forns, director general de GEBTA i l'Alícia Estrada, directora de màrqueting i comunicació de GEBTA, la patronal espanyola de les agències de viatges de negoci ens donen respostes pràctiques a les qüestions més freqüents pel que fa als viatges de negocis en el context de la COVID-19.

Vídeo - En aquest webinar, en Juan Carlos Vivas, encarregat del desenvolupament de negocis de Tüv Rheinland, ens explica quins productes es controlen abans de l'enviament i quins productes es controlen al Marroc, també ens descriu el procediment per a cada tipus de verificació i els documents necessaris per a la verificació en origen, així com els requisits específics per als productes elèctrics i les tarifes per a cada tipus de verificació.

Vídeo - Linkedin és una eina de treball fonamental per a empreses que tenen la vista posada en l'exportació, però per conèixer tot el seu potencial cal entendre quines són les claus del seu funcionament, com construir una xarxa internacional de contactes valuosa, com comunicar de forma òptima per generar les oportunitats que busquem, com fer-ho de forma estratègica per tal d'aprofitar al màxim el temps invertit.

Vídeo - Asun Cirera, assessora de comerç exterior de la Cecot explica en aquest webinar les causes de força major en els contractes internacionals

INDÚSTRIA, SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Vídeo - Carles Vidal, assessor energètic de la Cecot, ens explica per què ara és un bon moment per negociar els contractes energètics, tant d'electricitat com també del gas.

MÀRQURTING I XARXES SOCIALS

Vídeo - Santi Rius, assessor de Màrqueting Digital i Social Media, ens explica en aquesta càpsula com podem dinamitzar les nostres xarxes socials per fer-les més atractives i dinàmiques.

VENDES

Vídeo - Un e-marketplace o mercat electrònic és un lloc de transaccions virtuals entre compradors, venedors, distribuïdors i proveïdors professionals, sovint pertanyents a un sector (automoció, acer, etc.) i / o una regió específica. Amb la situació derivada de la pandèmia i la limitació de la possibilitat de dur a terme viatges comercials aquestes eines de comercialització esdevenen una opció molt interessant. Durant el webinar, de la mà de l'assessora de Comerç Exterior de la Cecot, t'expliquem què són i com funcionen.

Vídeo - La Montserrat Soler, assessora de vendes de la patronal Cecot, ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Màrqueting i Vendes la seva visió del món comercial arran de la crisi.

Vídeo - Mónica Mendoza, consultora i coach vendes ens explica, en aquest webinar organitzat per Cecot Comerç, les claus per aixecar la persiana amb èxit i poder seguir venent malgrat la crisi generada per la COVID-19.

ENERGIA

Electrificació del transport | Cecot Renovables

Autoconsum fotovoltaic en empreses industrials | Cecot Renovables

TRANSPORTS

Vídeo - El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, el Sr. David Saldoni, ens presenta la Guia d'implementació de la digitalització a les empreses de transport terrestre de mercaderies. El document, que ha estat elaborat pel Centre d'Innovació del Transport, CENIT, vol ajudar les empreses a avançar en el procés de digitalització, donant-los una visió comprensiva de les tecnologies existents i guiant-les en aquesta transició. Acte organitzat pel Gremi de Transports i Logística de Catalunya