Autoconsum fotovoltaic en empreses industrials | Cecot Renovables
Del 20 al 26 de juny s'ha celebrat la Setmana de l'Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d'Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Des de l'Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot participem en els actes organitzats a través de dos webinar. El primer d'ells va tenir lloc el 25 de juny del 2020 i va anar a càrrec de Carles Vidal, assessor de l'Oficina de la Transició Energètica de la Cecot i de Miguel Fandiño, Business Development de ENERTIKA. L'acte va ser moderat pel director comercial de la Cecot, Josep Casas.


Tornar a l'espai multimèdia