Espai multimèdia | Sessions Digitals

Serveis

Recupera l'activitat en format digital dels clubs Cecot: Club Cecot d'Innovació i Tecnologia | Club Cecot Financer & Fiscal | Club Cecot de Recursos Humans | Club Cecot Màrqueting i Vendes | Club Cecot Internacionalització | Cercle Cecot de Joves Empresaris | Cecot Comerç i Fòrum Cecot

Índex de continguts

Respositoris: Any 2023 |Any 2022 |Any 2021 |Any 2020

RECURSOS HUMANS

 Temàtica Laboral

Durant aquesta sessió en Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot, ens presentarà les novetats laborals que entren en vigor properament.

Properament la Societat Municipal Habitatges de Terrassa té previst publicar un nou acord marc per al manteniment i reparació dels seus immobles per al període 2024-2028.

La intel·ligència artificial (IA) serà un game-changer en els pròxims anys, tal com ho va ser Internet en els anys 90. Moltes empreses d'arreu estan explorant com introduir la IA en els seus processos productius per ser més competitives. A més, l'exponencial efervescència d'aplicacions d'IA i les seves múltiples possibilitats, han obert un debat a tenir molt en compte sobre aspectes ètics.

El Reial decret llei 2/2023, de 16 de març, de mesures urgents per a l'ampliació de drets dels pensionistes, la reducció de la bretxa de gènere i l'establiment d'un nou marc de sostenibilitat del sistema públic de pensions, conté novetats legislatives rellevants per als docents adscrits al Règim General de la Seguretat Social.

Recentment s'ha signat el Conveni de Comerç del Metall de la província de Barcelona. Aquest conveni s'ha subscrit molt influenciat per la negociació del conveni de la indústria del metall que s'ha produït pràcticament de manera simultània.

El Consell de Ministres ha aprovat el nou esquema de bonificacions a la contractació laboral i que està regulat en el RDL 1/2023, de 10 de gener, de mesures urgents en matèria d'incentius a la contractació laboral i millora de la protecció social de les persones artistes.

Des de l'Organització d'Autònoms de Catalunya, l'Autcat, posem en marxa la 1a Trobada d'Autònoms Societaris de Catalunya amb l'objectiu de generar un espai de coneixement per a les persones treballadores autònomes on debatre les seves particularitats, a nivell mercantil, d'assegurament i fiscalment, més complexes que un autònom/a individual.

En Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot, ens donarà a conèixer les principals novetats que s'han produït fruït d'aquesta negociació col·lectiva.

FINANÇAMENT I ASPECTES JURÍDICS

Començarem repassant les perspectives de l'economia internacional i dels mercats financers al 2023 en un context caracteritzat per una inflació encara elevada i un cicle de pujades de tipus d'interès que s'apropa al pic.

És important que les persones treballadores autònomes comencem a planificar la jubilació tenint en compte l'actual situació de longevitat poblacional i la demografia.

Arran dels estudis de Margin Management que s'han dut a terme a la Cecot entre 2021 i 2022 a pimes de diferents sectors d'activitat, s'han detectat una sèrie de debilitats en la gestió econòmica de les empreses.

Durant la sessió en Tomàs Nart donarà a conèixer les principals novetats que presenta la Reforma Concursal, quins procediments especials es preveuen per a les microempreses, el concurs sense massa, així com la segona oportunitat.

Com cada any cal plantejar-se quines són les novetats que ens presenten les diferents lleis en l'àmbit tributari per tal d'estar al corrent de com ens afecta en l'activitat de la nostra empresa.

INDÚSTRIA, SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Des del Gremi de la Construcció del Vallès hem organitzat una sessió informativa per a donar a conèixer el funcionament de la web d'e-distribució.

L'actual crisi energètica i el seu desenvolupament a futur, serà sens dubte un dels factors més importants en el desenvolupament de l'economia per l'any 2023.

Internacional

ICEX Next és el programa d'ICEX Espanya Exportació i Inversions dirigit a les pimes espanyoles que desitgen créixer internacionalment.

ICEX Next és el programa d'ICEX Espanya Exportació i Inversions dirigit a les pimes espanyoles que desitgen créixer internacionalment.

Vols conèixer les claus per negociar un acord de distribució internacional just i eficaç?

El RD 993/2022 fixa mesures de control a la importació dels aparells elèctrics i electrònics, piles, bateries i acumuladors que provenen de tercers països.

Màrqueting i xarxes socials

El copywriting és una eina estratègica que ha revolucionat el món del màrqueting i les vendes.

A la propera sessió del cicle MKVDays'23 coneixeràs des d'estratègies de posicionament efectives fins a la creació d'una identitat visual coherent, explorant totes les facetes del branding i com les pots aplicar a la teva empresa.

LinkedIn és una de les plataformes socials més grans del món i s'ha convertit en una eina imprescindible per als professionals de les vendes. Prenent consciència del creixement i rendiment d'aquesta plataforma en els darrers anys, ens ha semblat molt oportú iniciar el cicle #MkVDays, impulsat pel Club Cecot de Màrqueting i Vendes, amb un monogràfic sobre Linkedin, amb especial atenció al Sales Navigator.

Retail

Durant la sessió s'oferirà una exposició sobre el règim de garanties i conformitat dels productes i serveis, enfocat principalment als venedors i venedores finals.

Read More

Serveis destacats

Més serveis

Igualtat de gènere a l'empresa, com donar compliment a les noves obligacions

Durant la sessió en format digital, la Susana Díaz, responsable de l'Àrea d'Ocupació i d'Empresa de la Fundació Universi