Implementació de tecnologies digitals per optimitzar les funcions financeres
Us convidem a la sessió sobre la implementació de tecnologies digitals per optimitzar les funcions financeres. Aquesta jornada preten ser una ocasió on diferents empreses ens presentin d'una manera pràctica l'aplicació de les tecnologies digitals a l'àmbit de les finances.

En Carlos Cosials, president de l'Aseitec, ens donarà a conèixer com l'adopció generalitzada de les tecnologies digitals promou el creixement exponencial de les empreses.

D'altra banda, en Joan Amate i en Josep M. González de l'empresa Amate Audio ens explicaran el pas de tenir dos programes de gestió en ús durant més de 20 anys, a la implantació d'un sistema únic i a mida per a l'empresa. A més a més, abordaran els canvis en la metodologia i els processos associats a aquesta transició.

Com a continuació en Pau Feliu de l'empresa Maccion Lean Solutions i Ariadna Sanahuja, CFO de Neovital Health i Glower ens aportaran exemples i casos reals de com els sistemes digitals de gestió de la producció i la logística interna afecten positivament en les finances d'una empresa, així com l'enfocament dels beneficis financers del projecte.

Per finalitzar, la Sandra Arcos, assessora de màrquerting digital de la Cecot, ens descobrirà com el potencial de Copilot està transformant l'anàlisi de la salut financera mitjançant la IA generativa combinada amb les dades del negoci i les aplicacions de Microsoft 365.

Carles Cosials | Implementació de tecnologies digitals per optimitzar les funcions financeres
Amate Audio | Implementació de tecnologies digitals per optimitzar les funcions financeres
Pau Feliu | Implementació de tecnologies digitals per optimitzar les funcions financeres
Tornar a l'espai multimèdia