De l'1 al 31 de desembre, porta la teva joguina a la Cecot i col·labora amb la Creu Roja!

De l'1 al 31 de desembre, porta la teva joguina a la Cecot i col·labora amb la Creu Roja!

La Creu Roja de Terrassa ha iniciat la seva campanya anual sota el lema "Els seus drets en joc", amb l'objectiu de garantir que cap infant de Terrassa es quedi sense joguines aquest Nadal. Aproximadament, es preveu atendre uns 1.500 infants, el que representa entre 600 i 800 famílies. És un esforç conjunt per assegurar que tots els nens i nenes tinguin l'oportunitat de gaudir d'una joguina nova durant aquestes festes.

Un any més, Cerclemón, la branca solidària de la Cecot, hi col·labora i volem obrir aquesta iniciativa també a les empreses associades i als col·lectius de la Cecot. Aprofita aquesta oportunitat única per fer la diferència en les vides dels més petits i fer que aquest Nadal sigui encara més especial.

 

Com pots ajudar?

Punt de Recollida: Pots portar la joguina o joguines a la seu de la Cecot (Carrer de Sant Pau, 6, 08221 Terrassa, Barcelona) en el nostre horari d'atenció (8:00h a 17:00h).

Donatiu: Si prefereixes contribuir de manera monetària, pots fer un donatiu al número de compte: ES13 0081 5098 6600 0137 5446. Cada euro compte i ens ajudarà a adquirir més joguines per als nens que més ho necessiten.

Participa a l'Acte Central: Et convidem a participar a l'acte central de la campanya que tindrà lloc el proper 23 de desembre a la plaça Salvador Espriu, de 10.00h a 19.30h. Hi haurà diverses activitats dirigides als infants i les seves famílies.

 

Joguines amb significat: No bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives

Durant la campanya, es recolliran i distribuiran "joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives". Aquest enfocament busca fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, ajudant a construir llaços de tolerància, respecte i igualtat entre els més petits.

Entenem que aquest últim any ha estat desafiador per a moltes famílies, i la Creu Roja destaca que la crisi actual ha provocat dificultats greus per atendre les necessitats bàsiques, prioritzant la compra de productes essencials. És per això que la teva ajuda és ara més important que mai.

Amb el teu suport, podem fer que aquest Nadal sigui inoblidable per a tots els infants de Terrassa. Un petit gest pot fer una gran diferència en la vida d'algú.