Tick Translations necessita la vostra ajuda per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient!

Tick Translations necessita la vostra ajuda per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient!

Aquest 2022, pel Dia Mundial del Medi Ambient, Tick llançarà una campanya a les seves xarxes socials, @ticktranslations i necessita la vostra ajuda.

En col·laboració amb Tree-Nation, una organització sense ànim de lucre que permet als ciutadans i empreses plantar arbres a tot arreu del món i compensar les emissions de CO₂, Tick Translations llança la iniciativa «Plantem un arbre al vostre nom» gràcies a tots els clients i proveïdors que avaluen la nostra feina i col·laboració.

Aquesta iniciativa, juntament amb la certificació ISO 14001 de Sistemes de Gestió Ambiental (SGA), garanteix el nostre compromís amb el medi ambient. El nostre objectiu és assolir entre els 100 i 300 arbres a l'any, amb una compensació total de 20 kg de CO₂ per cada arbre plantat.

El pròxim 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i necessitem la vostra ajuda per celebrar-ho. Des del 3 al 7 de juny podeu ajudar-nos a plantar més arbres per tot arreu del món. Només heu de visitar la nostra pàgina i compartir la publicació «Estem compromesos amb el planeta» utilitzant el #DiaMundialdelMediAmbient. Tick plantarà un arbre per cada publicació compartida.

Podeu visitar el bosc de Tick aquí.