"El que va arrancar fa uns anys sent un modest projecte emprenedor, sembla que després de molts d'esforços i treball, s'ha convertit en una empresa sòlida"

"El que va arrancar fa uns anys sent un modest projecte emprenedor, sembla que després de molts d'esforços i treball, s'ha convertit en una empresa sòlida"

 

Envio X Envio: "El que va arrancar fa uns anys sent un modest projecte emprenedor, sembla que després de molts d'esforços i treball, s'ha convertit en una empresa sòlida"

El nostre major repte com a companyia és optimitzar els processos logístics i de transport internacional, mitjançant la digitalització d'aquests. El desenvolupament de software ja és present en totes les indústries, i la nostra no podia ser menys.

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! En què consisteix?
Envio x Envio fa arribar les teves mercaderies a qualsevol punt d'Europa! Som una Transitària Digital de Barcelona, especialitzada en servei d'agrupatge internacional. Actuem com a Operador de Transport, des de les nostres instal·lacions del Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona, i ens diferenciem per la nostra naturalesa digital i pel nostre equip jove i compromès.
 
Com us ha ajudat la Cecot a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
Destacaríem l'inavaluable ajut que ens han donat, però sobretot gràcies pel suport des de l'inici del procés i la confiança per part dels consultors.
El que va arrancar fa uns anys sent un modest projecte emprenedor, sembla que després de molts d'esforços i treball, s'ha convertit en una empresa sòlida i de valor per a molts exportadors catalans. Volem agrair a la Patronal Cecot i a Enisa per acompanyar-nos en aquesta etapa d'emprenedoria innovadora.