La IA i l'anàlisi de dades impulsen la transformació empresarial a Europa: descobreix el projecte PROACTsme

La IA i l'anàlisi de dades impulsen la transformació empresarial a Europa: descobreix el projecte PROACTsme

La IA i l'anàlisi de dades impulsen la transformació empresarial a Europa: descobreix el projecte PROACTsme

  

La intel·ligència artificial (IA) està redefinint la manera en què operen i prosperen les empreses. La seva capacitat d'anàlisi de dades està obrint noves oportunitats i possibilitats que  temps enrere semblaven impossibles o fora d’abast.

En aquest context, el projecte "PROACTsme" neix com una iniciativa innovadora que reuneix diverses empreses europees per explorar i compartir els beneficis de l'anàlisi de dades i la IA en el sector empresarial.

L’objectiu d'aquest projecte és facilitar un entorn de col·laboració on les empreses puguin aprendre i implementar millors pràctiques en l'ús de la IA i l'anàlisi de dades. Així, pretén oferir a les pimes serveis públics proactius i personalitzats anticipant-se a les seves necessitats i donar solucions adaptades.

A través del projecte PROACTsme les empreses europees tenen l'oportunitat de millorar els seus serveis basant-se en una anàlisi de dades més profunda i en la personalització dels seus serveis. Malgrat les diferències inicials entre les empreses participants, PROACTsme està compromès a crear una línia de treball adaptada a les necessitats individuals. L'objectiu és dissenyar serveis més propers i àgils per a les empreses, reduint així l'impacte burocràtic i impulsant el seu creixement.

A través de la implementació de noves tecnologies com la IA i nous algoritmes, el projecte PROACTsme té com a finalitat preveure escenaris futurs i oferir solucions personalitzades que donin suport al creixement empresarial i, al mateix temps, oferir solucions com ara ajudar a prevenir crisis. Per exemple, podria alertar sobre riscos com ara una possible fallida d'una empresa i d’aquesta forma permetre actuacions anticipades per evitar-ho.

PROACTsme representa un pas cap al futur del govern electrònic i del suport a les empreses, oferint serveis públics més intel·ligents i eficients que estimulen l'activitat econòmica a tot Europa. La integració de la IA i l'anàlisi de dades suposa una nova era d'eficiència i progrés empresarial.

 

Per a més informació:
 
Departament de comunicació de la  Cecot 
premsa@cecot.org | Tel. 93 736 11 15 | Mòbil 630 91 80 26