Healthcare Vallès: Accelera el teu projecte healthcare amb la Cecot!

Healthcare Vallès: Accelera el teu projecte healthcare amb la Cecot!

Si ets una persona emprenedora del sector de la salut i les cures, aquesta informació t'interessa. Healthcare Vallès és un programa de la Cecot subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus que busca persones amb idees i projectes innovadors per ajudar-les a impulsar i fer créixer el seu negoci. Amb la participació d'empreses del sector sociosanitari del Vallès i una preacceleradora dedicada al sector de la salut, aquest programa és la plataforma perfecta per desenvolupar les teves idees emprenedores i portar-les al següent nivell.

El programa Healthcare Vallès està dirigt a persones emprenedores amb idees i projectes relacionats amb el sector salut i cures a les persones i ofereix programa formatiu intensiu que inclou tallers presencials i virtuals, acompanyament a través de mentoria especialitzada que et donarà l'oportunitat d'adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per fer créixer el teu projecte amb èxit.

A més, tindràs l'oportunitat d'estar en contacte i interactuar amb empreses del teixit sociosanitari del Vallès (Mútua de Terrassa, B. Braun, Consorci Sanitari de Terrassa o Moehs Ibérica, entre d'altres), podent testejar els models de negoci i cercant sinèrgies per a la posada en marxa dels projectes. 

T'hi animes?

Tens temps per presentar candidatura fins al 14 de juliol.

Healthcare Vallès forma part del programa "Primer", un projecte subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Europeu Plus.

Més informació, aquí.