Èxit Rotund a la Trobada Anual de Despatxos Professionals

Èxit Rotund a la Trobada Anual de Despatxos Professionals

 La Trobada Anual de Despatxos Professionals, celebrada el passat 28 de setembre, ha resultat ser un esdeveniment enriquidor i productiu, gràcies a la participació massiva dels professionals del sector.

Durant l'acte, es van abordar diversos temes rellevants per als Despatxos Professionals. Alguns dels punts destacats inclouen: 

Despatxos Professionals: Descobriu el nou catàleg de serveis presentat per l'Oriol Alba, secretari general de la Cecot, visitant la pàgina web de Despatxos Professionals. Aquesta plataforma us ofereix una visió completa dels serveis i oportunitats disponibles per al vostre col·lectiu.

Debat sobre els reptes de futur dels Despatxos Professionals: Laia Morales, consultora i experta en intel·ligència artificial (IA) va dinamitzar un debat sobre els reptes i desafiaments del col·lectiu.

Transformació Digital i Facturació Electrònica: Ana Tanco, CEO d'Assessoria Solfico S.L i Enric Rius, assessor fiscal de la Cecot, van presentar informació rellevant sobre com abordar la transformació digital i la facturació electrònica del col·lectiu.

Model de Col·laboració de la Cecot: Oriol Alba, secretari general de la Cecot, va compartir una visió sobre el nou model de col·laboració i va oferir informació sobre les diferents oficines de la Cecot que poden ser d'interès per a l'expansió dels despatxos professionals. 

Formació i Desenvolupament: Silvia Torrente, Responsable àrea tècnica de formació de la Cecot, va presentar opcions de formació i desenvolupament disponibles per als professionals, amb una àmplia gamma d'ofertes classificades per àrees d'interès.

Compliance i Canal de Denúncies: Sandra Soler, assessora de la Cecot sobre Compliance, va discutir assumptes relatius a la conformitat i la gestió de denúncies, presentant els recursos disponibles.

Pla Autcat Futur Autònoms: Antoni Fernández, director general de Caixa d'Enginyers Vida i Pensions, i Enric Rius, president d'Autcat, van exposar detalls sobre el nou pla de pensions, Pla Autcat Futur Autònoms.

Serveis d'Emprenedoria: Laura Sallent, directora d'Emprenedoria de la Cecot, va presentar els serveis HelpEmpresa i Reempresa

Volem destacar i agrair la col·laboració de les diverses empreses i institucions que van fer possible aquest esdeveniment i que van proporcionar recursos i continguts de gran valor per a tots els assistents. La seva contribució va ser fonamental per a l'èxit de la Trobada Anual de Despatxos Professionals.

Us mantindrem informats sobre les pròximes activitats de l'espai de Despatxos Professionals.