"L’Oficina de finançament ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament"

"L’Oficina de finançament ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament"

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! En què consisteix?
 
Nurse Cook neix com una resposta innovadora i compromesa davant les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques. El nostre projecte és un servei de menús cuinats a domicili que es personalitza segons les necessitats dietètiques individuals de cada pacient. Desenvolupem una solució culinària amb l'objectiu de proporcionar als pacients amb les següents malalties: malaltia renal crònica, SIBO, síndrome de l'intestí irritable, diabetis, càncer, fetge gras i obesitat, una alimentació equilibrada i deliciosa sense haver de preocupar-se de res.
 
Les receptes exclusives han estat desenvolupades en col·laboració amb la prestigiosa Fundació Alícia i validades per nutricionistes dels principals hospitals de Catalunya, això garanteix que cada plat compleixi amb els estàndards de qualitat més alts i que contribueix a millorar la salut i el benestar dels nostres clients.
 
Com us ha ajudat l’Oficina de Finançament a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
 
L’Oficina de finançament ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament. Gràcies a la seva orientació i coneixements, hem explorat una àmplia gamma d'opcions de finançament que ens han permès avançar en el nostre projecte de manera efectiva.
 
Els consultors de l’Oficina de finançament han estat professionals i compromesos, treballant junts amb nosaltres per avaluar les diverses opcions i garantir la viabilitat del nostre projecte. La seva orientació professional i experiència han estat decisives per complir amb els requisits i demandes del procés de finançament i presentar una sol·licitud sòlida i ben estructurada.
 
Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?
 
Amb els fons obtinguts gràcies a aquest microcrèdit, un dels aspectes clau en què invertirem és l'ampliació de la nostra capacitat de producció, ja que, donat l'interès creixent en els nostres menús a domicili, és essencial poder satisfer les demandes de manera eficient i amb la més alta qualitat.
 
A més, posarem en marxa un nou sistema d’empaquetat utilitzant barquetes termosellades amb gas inerte. Aquesta tecnologia ens permetrà no només conservar la frescor i la qualitat dels plats cuinats, sinó també millorar-ne la durabilitat durant el transport i l'emmagatzematge.