“Destacaria la practicitat de les sessions i la qualitat de les visites a actors de l’ecosistema”

“Destacaria la practicitat de les sessions i la qualitat de les visites a actors de l’ecosistema”

Emprenedor: Andreu Casadellà | Projecte: Improfit.ai

De què es tracta el teu projecte?
Improfit.ai ofereix una solució de visió per computació i algoritmes per predir i prevenir malalties cròniques en adults majors, utilitzant l’aprenentatge automàtic per analitzar grans quantitats de dades, incloent registres mèdics, hàbits d’estil de vida i factors ambientals.  

S’utilitzen eines pioneres proporcionades per la intel·ligència artificial, Machine learning i deep learning, vinculats amb la visió per computació, per identificar i inferir el comportament humà dels moviments de les persones.  

Quin problema vols solucionar?
Estem davant de l’envelliment de la població i s’espera que el nombre major de 65 anys es dupliqui per al 2050. S’ha detectat la necessitat de noves solucions per prevenir i gestionar les malalties cròniques en adults majors, les quals son les principals causes de mort i discapacitat en adults majors. Un dels grans reptes que té la societat actual és la recuperació i la conservació de la salut i és aquí a on la medicina tradicional no dona resposta a moltes de les necessitats de la població trobant-nos amb un grup important de persones que cerquen trobar-se millor.  

Quina solució aporta? 
Una solució que mitjançant la visió per computació el metge o rehabilitador pot crear exercicis de mobilitat o neuroerehabilitació /estimulació on es poden mesurar els resultats, donar retroalimentació de l`execució de l`exercici en temps real i veure l’evolució del pacient. 

Quin és l’avantatge competitiu del teu projecte?  
Solució en 2 minuts, permet crear qualsevol tipus d’exercici i digitalitzar els moviments per facilitar la rehabilitació.  

Com vas descobrir el programa Healthcare Vallès? 
Vaig descobrir el programa a través d’una difusió a Xarxes Socials. 

Amb quin propòsit vas voler participar al programa? 
Vaig voler participar al programa en veure la ocasió que es plantejava d’approach a les empreses corporatives del sector healthcare. 

Què t’ha aportat el programa Healthcare Vallès? 
Principalment, l’approach a les empreses, comptar amb l’oportunitat de contactar amb els hospitals, exposar el meu projecte i parlar amb els seus professionals. A més, d’experimentar el compromís de les empreses que han estat molt involucrades. 

Quins recursos o eines proporcionades pel programa has trobat més útils? 
Les visites a centres mèdics o a empreses del sector. 

A més, el feedback en les presentacions han estat molt enriquidors. 

Com ha sigut la interacció amb l’equip de Healthcare Vallès? 
Molt bona i constant. 

Què destacaries del programa Healthcare? 
La practicitat de les sessions i ressaltaria la qualitat de les visites a actors de l’ecosistema. 

Recomanaries aquest programa a altres persones emprenedores? Per què? 
El recomanaria molt, per la proximitat de les persones (ponents) i tot l'equip de la Cecot. 

A més, els continguts estan fets amb dedicació i practicitat de cara a l'emprenedoria. 

El programa Healthcare Vallès es desenvolupa en el marc del programa Primer, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. 

Altres informacions relacionades amb el programa Healthcare Vallès 

- Healthcare Vallès - https://serveis.cecot.org/Servei/Healthcare-Valles 

- El Healthcare Vallès de la Cecot forma part de les vint-i-nou preacceleradores del programa Primer 2023 -  https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/El-Healthcare-Valles-de-la-Cecot-forma-part-de-les-vint-i-nou-preacceleradores-del-programa-Primer-2023 

- La Cecot fomentarà l’emprenedoria disruptiva del sector de la salut amb el projecte     Healthcare Vallès - https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/La-Cecot-fomentara-l-emprenedoria-disruptiva-del-sector-de-la-salut-amb-el-projecte-Healthcare-Valles