CaixaBank

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de la Cecot i CaixaBank és un servei que vol apropar el crèdit a les empreses, a través d'oferir assessorament i consultoria financera personalitzada, amb l'objectiu que els nostres associats puguin exposar directament les seves necessitats de finançament, contribuint així a la millora de la competitivitat empresarial.

Robert Pedrico

Director BusinessBank de CaixaBank

CaixaBank és un grup financer amb un model de banca universal socialment responsable amb visió a llarg termini, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització, que ofereix una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, que assumeix la innovació com un repte estratègic i un tret diferencial de la seva cultura, i el posicionament líder en banca detallista a Espanya i Portugal del qual li permet tenir un rol clau en la contribució al creixement econòmic sostenible.

CaixaBank, S.A. és l'entitat matriu d'un grup de serveis financers l'acció del qual està admesa a negociació a les borses de Barcelona, Madrid, València i Bilbao i al mercat continu, i forma part de l'IBEX 35 des de 2008, així com de l'Euro Stoxx Bank Price EUR, l'MSCI Europe i l'MSCI Pan-Euro.

CaixaBank posa a disposició dels seus clients les millors eines i l'assessorament expert per prendre decisions i desenvolupar hàbits que són font de benestar financer i que permeten, per exemple, planificar adequadament per fer front a despeses recurrents, cobrir-se davant imprevistos, mantenir el poder adquisitiu durant la jubilació o fer realitat il·lusions i projectes

A més de contribuir al benestar financer dels nostres clients, el nostre propòsit és donar suport al progrés de tota la societat. Som una entitat detallista arrelada allà on treballem i, per això, ens sentim partícips del progrés de les comunitats on desenvolupem el nostre negoci.

Gràcies a l'acord entre la Cecot i CaixaBank Empreses oferim a les empreses productes i serveis innovadors i, per descomptat, el finançament que necessites per seguir creixent.
Per això, ara et presentem el Pla d'Estímul a la Inversió (PEI), amb el qual disposaràs de finançament per als teus projectes i necessitats d'inversió, a través d'una àmplia gamma de solucions financeres adaptades a la teva empresa.

  • Necessites finançament per fer front a un projecte o inversió?
  • Internacionalització. Vols exportar el teu negoci?
  • Necessites reestructurar el finançament de l'empresa?

Assessora't!