Arriba la 15a edició dels Premis Emprenedors XXI

Arriba la 15a edició dels Premis Emprenedors XXI

Arriba  la 15ª edició dels Premis Emprenedors XXI una iniciativa impulsada per CaixaBank, a través de DayOne, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar emprenedors i emprenedores del quinze.

Aquests premis estan coatorgats juntament amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través d’ENISA a Espanya i Banco BPI a Portugal.

Tens una idea de 10... o de 15?

Si ets una microempresa o pime de base tecnològica i innovadora a Espanya o Portugal, amb un elevat potencial de creixement i l’inici d’activitat de la qual sigui posterior a l’1 de gener de 20218, pots presentar la teva candidatura a través de la pàgina web www.emprendedorxxi.cat entre el 2 de novembre i el 3 de desembre de 2021.

Uns premis del 15

- 19 premis territorials de 6.000 € per a Espanya i Portugal.

- 6 premis de 25.000 € a la categoria de Reptes: CiutatXXI, ViuXXI, LlavorXXI, PlanetaXXI, BancaXXI i SilverXXI.

- Dos accèssits especials de 15.000 €: el premi Impacte Social a l’empresa amb més influència positiva en la societat i el premi DeepTech a la innovació tecnològica més disruptiva.

- Accés al programa d’acompanyament internacional Moonshot Thinking for Entrepreneurs impartit per ESADE i experts de Silicon Valley, i mentoria especialitzada.

- Possibilitat de participar al programa DayOne Open Innovation, dotat amb 15.000 € per fer un pilot amb CaixaBank.

A més, només per presentar la teva candidatura als Premis EmprenedorXXI, tindràs accés a 3 sessions formatives en format webinar sobre algunes de les temàtiques de més interès com ara finançament, storytelling o lideratge.

Accés al fulletó informatiu: Premis emprenedor XXI

Convocatòria oberta fins al 3 de desembre.
Participa-hi i descobreix que el teu talent té premi!