Pasqual Arnella rep el Green Product Award pels seus maniquins sostenibles

Pasqual Arnella rep el Green Product Award pels seus maniquins sostenibles

Els maniquins sostenibles de Pasqual Arnella han estat guardonats amb el prestigiós Green Product Award 2024 en la categoria Workspace. Aquest reconeixement guardona productes que destaquen en disseny, innovació i sostenibilitat, tres pilars fonamentals en les creacions d’aquesta empresa.

Aquest any, el premi ha registrat un nombre rècord de participació amb 1.500 entrades de 60 països, subratllant la creixent importància dels productes i materials sostenibles en diversos sectors. La cerimònia de lliurament dels premis va tenir lloc el 30 d'abril a les ambaixades nòrdiques a Berlín.

El jurat va destacar que els maniquins sostenibles de Pasqual Arnella ofereixen un ús innovador dels residus de paper a les indústries creatives, transformant-los en maniquins per a la moda. “La moda ha de fer canvis significatius en la sostenibilitat per abordar problemes crítics com els residus i l’ús de l’aigua. Aquesta entrada és un exemple excel·lent d'una nova manera de pensar", van subratllar els membres del jurat.

A més del premi, Pasqual Arnella ha participat en una col·laboració especial amb el Green Product Award. Aquesta entitat col·labora anualment amb els guanyadors o nominats de l'any anterior per crear el trofeu, una tradició que reflecteix l'esperit comunitari. Aquest any, el trofeu ha estat creat amb la col·laboració de Pasqual Arnella, Paper Paste Living, Honext i Retail Monkeys.

Sobre Paperpaste
Tot i que el paper-maché té una llarga història, la tecnologia d'emmotllament patentada de Pasqual Arnella ha permès crear una pasta de paper amb una textura i durabilitat úniques. Aquesta innovació ha ampliat la gamma de productes de l'empresa, que inclou des de maniquins i torsos fins a expositors, envasos i decoració per a la llar.

Pasqual Arnella treballa per fer que els productes de pasta de paper siguin més respectuosos amb el medi ambient, integrant pràctiques tradicionals amb tecnologia moderna, millorant la transparència en el subministrament de matèries primeres, optimitzant l'ús de recursos en la producció i reduint l'impacte ambiental i els residus. També prioritzen enfocaments sostenibles en l'embalatge i el lliurament dels seus productes.

Paperpaste Mannequins
Actualment, la producció inclou sis models diferents de maniquins de cos sencer. “La primera presentació del maniquí de cos sencer va ser a ISPO Munich 2019. El nostre soci, John Penther, ens va organitzar un espai per mostrar els nostres productes, així que vam poder presentar el nostre primer prototip de maniquí de cos sencer amb el model Etna de la seva col·lecció. El primer llançament d'aquesta fira va ser un èxit i, des d'aleshores, hem treballat junts en diversos projectes per completar les col·leccions de maniquins actuals”.

Vols saber més sobre els maniquins sostenibles? No et perdis aquest article o consulta el catàleg!