18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals

18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals

Un any més, la Cecot ha col·laborat amb els Premis Noves i Nous Professionals, organitzats per l'Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa, amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Diputació de Barcelona, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i els sindicats CCOO i UGT.

L’objectiu d’aquests premis no és més que el de fomentar l’ànima emprenedora de les persones que estan cursant un cicle formatiu o un els Programes de Formació i Inserció (PFI). Promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes és clau pel seu desenvolupament professional i emprenedor.

Des de l’organització, s’han establert sis categories de premis, en funció de les temàtiques dels projectes:

  • Premi al millor projecte innovador.
  • Premi al millor projecte de sobirania alimentària.
  • Premi al millor projecte d'economia social i solidària.
  • Premi al millor projecte d'economia circular.
  • Premi al millor dossier-memòria d'FP Dual.
  • Premi al millor projecte de Programa de Formació i Inserció (PFI).

El divendres, 7 de juny, l’equip d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot, juntament amb experts d’altres entitats, van participar en un primer procés de valoració dels projectes participants. En concret, l’equip de la Cecot va treballar en la valoració dels projectes de la categoria d’innovació.

Més endavant, el dijous, 13 de juny, un equip d’experts va escollir els projectes finalistes per a cada categoria.

Finalment, el passat dijous, 20 de juny, la seu de la patronal catalana a Terrassa va acollir el lliurament dels premis, els quals comptaven amb una dotació de 9.000 euros. Holopix, projecte provinent de l’Institut Esteve Torrades i Illa de Cornellà de Llobregat, va rebre el premi a la categoria “millor projecte innovador”.

 

Per a més informació:

emprenedoria@cecot.org