La Frasera aconsegueix el tercer premi de la seva categoria en l'11a edició de GourmetQuesos

La Frasera aconsegueix el tercer premi de la seva categoria en l'11a edició de GourmetQuesos

El Rodó de Cendra és un formatge que destaca per una pasta tova que s’elabora a partir de llet pasteuritzada de cabra de granges del Parc Rural del Montserrat i s’arrebossa de cendra alimentària, que aporta un equilibri suau al gust.

Per a La Frasera no és el primer guardó que guanya gràcies a la qualitat dels seus formatges. La Torrota va quedar en segona posició al 9è Concurs Lactium: Formatges Artesans Catalans (2017), en la categoria Cabres Toves i Àcides. Mentre que El Cingle va guanyar el tercer premi en el mateix concurs, dins la categoria Durs de Cabra.

El Formatger | Jordi Lorente

En Jordi Lorente titular de la Formatgeria La Frasera va iniciar la seva activitat a l’octubre del 2015, després de portar a terme l’habilitació i adequació de l’espai dintre de la Masia La Frasera (Castellet de Dalt) de Vacarisses. És la culminació d’una il·lusió, que comença a covar amb la marxa de l’empresa del sector automobilístic en la que treballava i que estava en crisi. La seva passió pel formatge el va portar a fer formació al Lluçanès i a configurar el projecte de tenir la seva pròpia formatgeria. La seva perseverança i entusiasme el porten a la cerca de la singularitat en les seves creacions.

Les instal·lacions de La Frasera permeten l’elaboració del formatge a l’estil tradicional, adequant-se a les estrictes normes de qualitat i de seguretat alimentària. També aposten per l’energia renovable, disposant de caldera de biomassa. La formatgeria està ubicada en la Finca La Frasera, envoltada d’un entorn de gran valor paisatgístic i natural, tocant el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

T'agradaria tastar el Rodó de Cendra?

Pots adquirir-lo a la seva web clicant aquí.

Vols conèixer La Frasera, una masia amb cinc segles d'història?

Per a totes les empreses sòcies de la Cecot, tenim una promoció especial a PartnerShop que pots consultar clicant aquí.

Informació extreta de Món Terrassa, article de Lluïsa Tarrida.

Fotografia: GourmetQuesos, Campionat dels Millors Formatges d'Espanya 2021