Postgraus del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya que et poden interessar

Postgraus del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya que et poden interessar

El Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Cataluya organitza dos postgraus que pensem, poden ser del vostre interès. Aquests postgraus són: postgrau en Manteniment d'Equips i Instal·lacions Industrials i postgrau en Projecte, Disseny i Càlcul d'Instal·lacions. Heu de saber que les empreses associades a la Cecot disposeu d'un 15% de descompte en aquests postgraus, un 20% si la inscripció es fa abans del 30 de juny del 2023. 

El postgrau en Manteniment d'Equips i Instal·lacions Industrials va dirigit a enginyers, enginyers tècnics o graduats en enginyeries, arquitectes, arquitectes tècnics o graduats en arquitectura i professionals que vulguin especialitzar-se en l'àmbit del manteniment industrial. En aquest postgrau es donarà a conèixer els mitjans i les tècniques necessàries per implementar equips i resoldre, de manera ràpida i segura, les possibles incidències que sorgeixin en les instal·lacions industrials. 

Per altra banda, el postgrau en Projecte, Disseny i Càlcul d'Instal·lacions va dirigit a enginyers tècnics o graduats en enginyeries, arquitectes, arquitectes tècnics o graduats en arquitectura, professionals que vulguin especialitzar-se en l'àmbit de les instal·lacions. Aquest postgrau permetrà capacitar-se per dissenyar les instal·lacions d'edificis industrials i de serveis, realitzar els càlculs, controls i valoracions necessaris per a nous projectes, etc. Continua llegint per veure el programa del postgrau.