MECESA aposta per la innovació i la competitivitat en la indústria metal·lúrgica

MECESA aposta per la innovació i la competitivitat en la indústria metal·lúrgica

MECESA: l'aposta per la innovació i la competitivitat en la indústria metal·lúrgica

MECESA és una empresa històrica de la indústria del metall dedicada a subministrar productes metal·lúrgics per la instrumentació industrial destacada pel seu compromís constant per oferir el millor servei possible als seus clients. Amb una experiència de més de tres dècades, MECESA s'ha destacat com a proveïdor de renom a nivell internacional i ha participat en diferents projectes d'alta envergadura en sectors clau com l'energia, l'Oil & Gas i la indústria nuclear a països de tot el món. 

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! En què consisteix?
MECESA és una empresa històrica de la indústria del metall dedicada a subministrar productes metal·lúrgics per la instrumentació industrial. Actualment, el context de globalització ens obliga a obrir fronteres, però sense oblidar-nos de l'essència de la fabricació, la qual cosa ens obliga a posar-nos al dia quant a renovació de parc de maquinària i automatització industrial per continuar sent fabricants competitius.

La realitat és que aquest entorn no ens permet defensar marges prou elevats que ens permetin invertir amb recursos propis per fer aquestes millores i, per tant, necessitem ajudes per poder continuar endavant amb aquests projectes.
 
Com us ha ajudat la Cecot a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
Des de l’oficina de finançament de la Cecot, mitjançant el suport i assessorament dels seus consultors, ens han ajudat a aconseguir un préstec de l'Institut Nacional de Finances. Pel que fa a la relació amb els consultors, ens agradaria destacar la professionalitat i el compromís que han demostrat amb el projecte.

 
Què fareu amb el finançament? Quins plans de futur teniu? 
Amb el finançament aconseguit amb ICF a través de la CECOT invertirem en una màquina nova per al procés productiu. Aquesta nova maquinària ens aportarà grans avantatges, com una disminució del temps de fase dels productes més estàndards d'un 25%, un augment de precisió i conseqüentment, una disminució de producte no conforme. Aquesta inversió ens ajudarà moltíssim a esdevenir més competitius i defensar la fabricació nacional que aporta llocs de treball i know how al territori.