Estalvi Expansió. La manera més fàcil i divertida d’estalviar

Estalvi Expansió. La manera més fàcil i divertida d’estalviar

Què és Estalvi Expansió?

És un compte a la vista amb finalitat d’estalvi vinculat al teu compte habitual i destinat exclusivament a estalviar. Mitjançant diferents rutines d’estalvi automàtiques, podràs separar una part dels teus
ingressos, quan i com tu vulguis. Així, sense adonar-te’n, ja estaràs estalviant. És com tenir una guardiola virtual.

Avantatges principals

Gratuït, sense despeses ni comissions. És un compte totalment gratuït, sense despeses ni comissions d’administració ni de manteniment. D’aquesta manera, estalviar no suposarà cap cost per a tu.

Disponibilitat total i immediata. El teu Estalvi Expansió no està subjecte a terminis ni limitat a res. Si tens un imprevist, sempre podràs traspassar els diners que necessitis al teu compte habitual per disposar-ne de manera immediata.

Genera el teu hàbit d’estalvi. Tenir un hàbit d’estalvi és molt important, ja que et permet disposar d’un coixí per a imprevistos en cas que es presenti algun fet inesperat. Estalvi Expansió t’ajudarà a generar les teves rutines perquè, de manera automàtica i sense adonar-te’n, aconsegueixis iniciar el teu hàbit d’estalvi.

Descarrega't el full informatiu amb les característiques i avantatges que t'ofereix.

Banc Sabadell Estalvi Expansió

Per a més informació, pots contactar amb l'assessora, a través del formulari web, accedir a www.bancsabadell.com o contactar per telèfon amb el teu gestor, identificant-te com a membre de la Cecot.