Arriba una nova edició de "The Smart Ports: Piers of the Future"

Arriba una nova edició de "The Smart Ports: Piers of the Future"

"The Smart Ports: Piers of the Future" és un congrés anual vinculat amb l'Smart City Expo World Congress, la principal cimera internacional sobre ciutats intel·ligents i solucions urbanes. Per primera vegada el 2019, sis ports líders del món, Anvers, Barcelona, ​​Hamburg, Los Angeles, Mont-real i Rotterdam, es van reunir per enllaçar ambdós conceptes: Smart Cities i Smart Ports. El 2020, l'Autoritat Portuària de Busan es va unir a la causa com un dels principals ports d'Àsia.

Aquest, és un congrés sobre innovació, sostenibilitat i transformació digital. Alguns dels ports més innovadors del món comparteixen els seus projectes innovadors sobre drons, bessons digitals, ports intel·ligents verds i ciutats portuàries intel·ligents entre molts d'altres, mentre dibuixen una imatge de com hauria de ser el nostre futur. Més sostenible, eficient i connectat.

Enguany, l'esdeveniment tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre a Barcelona en el marc l'Smart City Expo World Congress. També es podrà seguir per internet.

Des de la Cecot, donem suport a aquesta iniciativa impulsada a casa nostra pel Port de Barcelona, i us animem a participar-hi. 

Més informació aquí