L'agència Promoviatges llança la seva nova pàgina web

L'agència Promoviatges llança la seva nova pàgina web

La nova plataforma, accessible sota la mateixa adreça www.promoviatges.cat, suposa una millora significativa en l'experiència de navegació dels usuaris i permet la compra online de les sortides en grup.
L'agència de viatges d'oci Promoviatges dona un impuls a la seva estratègia de modernització digital amb el llançament de la seva nova pàgina web. La marca ha apostat per un site més creatiu i visual, millorant significativament l'experiència de navegació dels usuaris i clients.
La nova plataforma és un aparador per a les experiències d'oci de l'agència, especialitzada en viatges a mida i viatges en grup amb guia acompanyant, així com en propostes de viatges de luxe.Una de les millores introduïdes en el site és la possibilitat de comprar online les places per als viatges en grup, i fins i tot la reserva de seients en el cas dels viatges en autocar. A més, s'han ampliat significativament les propostes de viatges a mida, que volen ser el punt de partida per als viatgers que busquen inspiració per als seus pròxims destins. El lloc web està disponible en català i castellà, i s'espera que aquest canvi contribueixi a la consecució dels objectius del grup.
La millora de la pàgina web forma part de la línia estratègica de comunicació més moderna i actual sobre la qual treballa la companyia, que ja té en marxa el projecte de renovació del site de la marca BMC Travel, dedicada als viatges d'empresa.El grup Promoviatges & BMC Travel és present a Sabadell, Barcelona i Madrid.