Ferran Adrià t'ajuda a reiniciar el teu negoci

Ferran Adrià t'ajuda a reiniciar el teu negoci

La crisi sanitària que vivim ha incidit molt especialment en el sector de la restauració. Per això, des de CaixaBank hem creat juntament amb elBullifoundation el nou Campus Lab per reiniciar el teu negoci. Es tracta d’un campus virtual per a la restauració que posa a la teva disposició les receptes de gestió de Ferran Adrià perquè puguis analitzar la teva situació i buscar la millor fórmula per reprendre el negoci després del confinament.

DESCOBREIX LES RECEPTES DE GESTIÓ DE FERRAN ADRIÀ

Durant el programa, Ferran Adrià, el seu equip d’elBullifoundation i experts de CaixaBank impartiran cada setmana seminaris digitals gratuïts, on compartiran coneixements i les eines necessàries per fer progressar el teu negoci de restauració. Eines com el document d’identitat empresarial, la nova eina de referència al sector que et facilitarà la comprensió del restaurant a partir del coneixement i la reflexió sobre les seves característiques principals.

PROGRAMA FORMATIU ON-LINE EXCLUSIU

El programa es desenvoluparà a través de la plataforma www.CaixaBanklab-campus.com on, a més de poder plantejar preguntes, també es podran trobar materials complementaris relacionats amb la gestió del negoci i amb la gastronomia.

Els seminaris estaran distribuïts en dues fases formatives i d’assessorament:

Començament del programa (setmana del 15 de juny)

Els seminaris formatius curts s’estendran durant cinc setmanes i es posarà el focus en la gestió per al reinici del negoci després de la crisi.

A partir del setembre i fins al desembre

Se centrarà en la millora diària de la gestió del restaurant sobre la base de l’aprenentatge adquirit i l’escenari de cada moment.

Si estàs interessat a buscar la millor fórmula de gestió del teu negoci en el context actual i en qualsevol escenari futur, aprofita aquesta oportunitat única i exclusiva que t’ofereix CaixaBank a través d’elBullifoundation. Per donar-te d’alta al campus només cal que enviïs un e-mail a acceso@caixabanklab-campus.com per sol·licitar-hi l’accés. En un termini de 24 a 48 hores laborables com a màxim rebràs la resposta amb què podràs entrar a la plataforma. Una vegada t’hagis donat d’alta, podràs modificar la contrasenya.

Apunta-t’hi ara!