Delega el reclutament i tota la gestió dels teus conductors amb vehicle a Fénix Transport i centra't en el cor del teu negoci.

Delega el reclutament i tota la gestió dels teus conductors amb vehicle a Fénix Transport i centra't en el cor del teu negoci.

Amb Fènix Transport, tindràs a la teva disposició un equip de professionals dedicats al reclitament i a la gestió de la teva flota de conductors. No hauràs de preocupar-te de les absències inesperades o les incidències diàries. Deixa'ns encarregar-nos d'això, mentre tu et concentres en allò que realment importa: fer créixer el teu negoci.

Veuràs un augment significatiu de la productivitat i una reducció de costos. Gràcies a la nostra àmplia experiència en la gestió de flotes, optimitzarem l'eficiència dels teus conductors i la planificació i la rendibilitat de les rutes. Això es traduirà en una major eficiència operativa i estalvi econòmic per al teu negoci.

Com funcionem? Amb el servei de Reclutament, ens encarreguem de trobar els millors conductors disponibles per al teu negoci. Mitjançant un procés rigorós de selecció i verificació de perfils, t'assegurem que comptaràs amb els professionals més qualificats. A més, amb el servei de Reclutament i Subcontractació, ens ocupem també de la gestió dels conductors i resolem qualsevol conflicte amb els, perquè no tinguis cap preocupació addicional.

No només t'oferim una gestió integral de la teva flota, sinó que també cobrim les absències previstes i les vacances dels conductors, millorem contínuament les operacions de repartiment i realitzem un control exhaustiu dels vehicles. I si necessites suport en la planificació de rutes, estarem aquí per ajudar-te, adaptant-nos al nivell de servei que necessitis.

Amb Fènix Transport, tens la garantia que el reclutament i la gestió dels teus conductors amb vehicle estarà en bones mans.

 Parlem-ne i descobreix com podem ajudar-te. És l'hora de posar en marxa el teu negoci amb l'ajuda de Fènix Transport!

Contacta'ns