LA CAFÉ: "L'ajuda de l’Oficina de Finançament ha estat fonamental per obtenir finançament i seguir creixent"

LA CAFÉ: "L'ajuda de l’Oficina de Finançament ha estat fonamental per obtenir finançament i seguir creixent"

 

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?
 
LA CAFÉ té com a objectiu principal oferir un servei de distribució de màquines de cafè i cafè excepcional per al sector B2B, posant èmfasi en la sostenibilitat, la innovació tecnològica i la qualitat inigualable. Amb la nostra proposta de cafè personalitzada per a entorns empresarials i les nostres màquines professionals connectades a la xarxa, estem redefinint completament l'experiència del cafè en el món corporatiu.
 
El nostre projecte se centra en la comercialització de màquines úniques, superautomàtiques, capaces de moldre el gra de cafè ecològic directament portat de la torrefacció i premsar-lo al moment per preservar tots els aromes i sabors del cafè, donant com a resultat un producte d'altíssima qualitat.
 
A més, les nostres màquines estan dotades de tecnologia innovadora que les connecta a les xarxes. Això permet tant als clients com a LA CAFÉ tenir un control total sobre les màquines i el seu ús. A través d'una aplicació, podem supervisar l'estat de les màquines, sol·licitar reposicions o reparacions, i fins i tot facilitar pagaments per les consumicions.
 
Com us ha ajudat l’Oficina de Finançament  a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
 
L'ajuda de l’Oficina de Finançament ha estat fonamental per obtenir finançament i seguir creixent. Amb el suport dels consultors de l’Oficina de Finançament, hem estat capaços de crear un pla de negoci consistent i convincent. Han compartit la seva experiència i coneixements en el camp financer, oferint-nos assessorament sobre les diverses opcions de finançament disponibles. A més, l’Oficina de Finançament ens ha brindat l'oportunitat d'accedir a préstecs com els d'ENISA, que han sigut essencials per fer avançar el nostre projecte.
 
Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?
 
Amb el finançament obtingut, aspirem a continuar creixent i millorant progressivament. L'objectiu fonamental de la nostra empresa és contribuir a fer del món empresarial un entorn més sostenible i millorar les ofertes disponibles al mercat actual. Busquem crear una sinergia positiva entre la qualitat d'un bon cafè, el benefici per al planeta i l'impacte positiu a les empreses. Amb aquest finançament, estem ben posicionats per continuar avançant cap a aquest objectiu i aportar un canvi positiu a l'experiència del cafè als llocs de treball.