Esteve Domènech: "L’Oficina de Finançament de la Cecot ens ha guiat de manera professional, canalitzant les opcions de finançament i valorant la viabilitat real del nostre projecte"

Esteve Domènech: "L’Oficina de Finançament de la Cecot ens ha guiat de manera professional, canalitzant les opcions de finançament i valorant la viabilitat real del nostre projecte"

 

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

LINVERD és el primer supermercat ecològic i sense plàstics de Barcelona. Estem compromesos en oferir productes d'alta qualitat, certificats com a ecològics, lliures de químics i que no perjudiquen ni les persones ni el planeta. La nostra àmplia gamma de productes inclou aliments a granel, fruites, verdures, begudes, làctics, congelats i molts altres.

Busquem una compra saludable, propera, transparent i més conscient pel planeta. Creiem que és un moment important de reflexió i de canvis de consum. Lluny de falses campanyes de “green màrqueting”, busquem establir una relació directe amb el client on aquest sigui el prioritari.

La traçabilitat i transparència del nostre producte i dels nostres productors són la base d'un projecte real i autèntic. Cada dia, més persones s'uneixen a la nostra iniciativa i veiem que ara és el moment perfecte per fer aquest canvi, un canvi necessari. La nostra visió és clara, proposar als nostres clients una compra sense tòxics, saludable i conscient. La nostra aposta és minimitzar l'impacte del plàstic en el consum, i és per això que incentivem la compra a granel.

Volem ser més que un supermercat, volem ser un lloc on pugueu confiar en cada producte i saber que el vostre suport té un impacte positiu en el planeta realitzant un consum responsable i conscient.

 

Com us ha ajudat l’Oficina de Finançament  a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

L’Oficina de Finançament de la Cecot ens ha obert les portes a conèixer un ventall de finançament molt més ampli del que coneixíem. Treballar amb ells com un equip ha estat essencial per descobrir noves possibilitats de finançament, posant el nostre projecte i el seu potencial al centre de tot.

Els consultors de l’Oficina de Finançament ens han guiat de manera professional, canalitzant les opcions de finançament i valorant la viabilitat real del nostre projecte. Han estat part del nostre equip, estudiant i avaluant les diferents opcions per garantir que assolíssim el finançament desitjat.

Sense la seva implicació absoluta i el seu suport no hauríem pogut assolir tots els requisits i les demandes del procés de finançament.

 

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

L’Oficina de Finançament ens ha ajudat en la tramitació d’un producte de finançament ENISA, que s’ha aprovat recentment. El primer finançament es destinarà a automatitzar processos, invertir en la pàgina web i en el desenvolupament d’una app pròpia. L'objectiu és fer realitat una compra en línia efectiva, ràpida, saludable i conscient, oferint una experiència positiva als clients.

LINVERD té previst centralitzar les compres online en un magatzem central per augmentar la capacitat de venda i millorar la rendibilitat.

Gràcies al suport de l’Oficina de Finançament, LINVERD està entusiasmat amb el futur i les oportunitats per créixer com a empresa compromesa amb un consum responsable i respectuós amb el medi ambient.