3a edició del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a pimes i autònoms

3a edició del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a pimes i autònoms

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA convoquen la 3a edició del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a pimes i autònoms, amb la finalitat d’estimular la innovació, consolidació i difusió de projectes mediambientals i amb impacte social.

L’objectiu principal del premi, en el que la Cecot n’és col·laborador, es basa en potenciar la innovació i la sostenibilitat en l’àmbit empresarial, a més de reconèixer i fomentar els valors pel respecte al medi ambient a la societat.

El valor del premi està dotat en un total de 15.000 euros, amb un primer premi de 10.000 euros, i un segon premi de 5.000 euros.

Participants i projectes
El premi està orientat a tots aquells autònoms i petites i mitjanes empreses amb una facturació de fins a 5 milions d’euros, que tinguin seu a Catalunya i que estiguin portant a terme alguna iniciativa en l’àmbit de la innovació mediambiental.

Els participants han de presentar projectes dins de l’àmbit de la tecnologia, canvis en els processos de producció, nous productes o serveis han de perseguir la millora en algun o alguns dels àmbits de l’energia neta i renovable, la producció i consum responsable o l’acció climàtica.

Procés i terminis de participació
Per participar en el Premi, caldrà entrar a la pàgina web de la Fundació Antigues Caixes Catalanes (www. fcaixescatalanes.cat) i omplir el formulari que apareix a l’apartat del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a Pimes. La data límit de presentació de projectes és el 25 de febrer de 2022.

A més, els projectes presentats han d’estar implementats a Catalunya i que estiguin en funcionament des del 31.12.2020.

Per a qualsevol consulta relacionada amb la participació i presentació cal adreçar un correu electrònic a: premibbvasostenibilitat@fcaixescatalanes.ca

Acte de lliurament
El Jurat estarà compost per persones de reconegut prestigi i experiència en l’àmbit de la sostenibilitat. El veredicte del jurat es donarà a conèixer a l’acte de lliurament del premi que tindrà lloc durant el mes de maig del 2022.

 

En trobaràs més informació a la web https://www.fcaixescatalanes.cat/