“La transformació feminista la farem conjuntament les institucions, els agents socioeconòmics i les entitats socials”, consellera d' Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge

“La transformació feminista la farem conjuntament les institucions, els agents socioeconòmics i les entitats socials”, consellera d' Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge

Entrevistem a la consellera d' Igualtats, Tània Verge, per parlar sobre la la importància d'una política d'igualtat de gènere ben definida dins l'àmbit empresarial

Des de la Cecot celebrem un any de la posada en marxa de l’Oficina d’Igualtat i per celebrar-ho hem convidat a l'Hble. consellera d' Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge.

“La transformació feminista la farem conjuntament les institucions, els agents socioeconòmics i les entitats socials. Una transformació imprescindible per tenir vides més lliures i també un país més lliure de desigualtats, injustícies i discriminacions”, ha expressat la consellera.

Verge ha destacat l'important compromís que la Cecot demostra dia rere dia amb la seva Oficina d'Igualtat, impulsant i acompanyant les polítiques d'igualtat dins les empreses. “Com a consellera d'Igualtat i Feminismes vull posar molt en valor el vostre compromís i agrair-vos la feina feta”.

El president de Cecot, Xavier Panés, juntament amb la consellera Tània Verge i dos destacats experts en matèria d'igualtat, Laia Sabater i Pere Ejarque, han compartit les seves reflexions sobre la implementació dels plans d'igualtat dins les empreses en una sessió oberta al públic.

Hem tingut ocasió d’escoltar els testimonis de Club Natació Terrassa i Manipulados Vicopack SL, que es troben en diverses fases del procés d'elaboració i d’implementació dels plans d'igualtat i sobre els reptes i les oportunitats que afronten les #empreses en aquest àmbit.

Posteriorment, hem tingut l'oportunitat d'entrevistar la consellera i parlar sobre el paper crucial del govern i les institucions per promoure la igualtat de gènere en l'àmbit empresarial. A més, Verge ha destacat la importància d'acompanyar el teixit empresarial en la implementació de polítiques d'igualtat.

No et perdis l'entrevista a la consellera d'Igualtats, Tània Verge, i descobreix la importància d'una política d'igualtat de gènere ben definida dins l'àmbit empresarial. Un pas cap a un futur més igualitari i just per a tots!