"Sense l’orientació i els coneixements dels consultors de la Cecot hauria estat impossible obtenir el finançament necessari"

"Sense l’orientació i els coneixements dels consultors de la Cecot hauria estat impossible obtenir el finançament necessari"

BABOON TECHNOLOGIES S.L: compromís amb la innovació i la qualitat

BABOON TECHNOLOGIES S.L és una empresa de programari WealthTech on al·legoritzen les idees d'inversió. Baboon Technologies fa servir eines tecnològiques i quantitatives per aconseguir major productivitat i eficiència en el procés inversor.

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! En què consisteix?
BABOON TECHNOLOGIES S.L és una empresa que utilitza tecnologia d'avantguarda i anàlisi quantitativa per identificar oportunitats d'inversió i generar resultats consistents a llarg termini per ajudar els inversors al màxim possible.
L'empresa es dedica a la inversió sistemàtica i automatitzada i utilitza tècniques d'intel·ligència artificial i big data per analitzar el mercat i trobar oportunitats d'inversió.

Com us ha ajudat la Cecot a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors? 
El procés de tramitació ha estat força exigent;  sense l’orientació i els coneixements dels consultors de la Cecot hauria estat impossible obtenir el finançament necessari. La relació amb els consultors ha estat molt positiva i en destacaria la professionalitat i el compromís amb el projecte.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?  
L'empresa s'ha assegurat de no dependre d'ajuts ni de subvencions del govern, i se centra a continuar innovant i millorant les seves tècniques d'inversió. Baboon Technologies té com a objectiu continuar creixent, i per això s'està centrant a millorar la seva tecnologia i oferir un servei de qualitat als seus clients.