CaixaBank ofereix una carència de les quotes dels contractes de renting de vehicles dels seus clients durant els tres mesos vinents

CaixaBank ofereix una carència de les quotes dels contractes de renting de vehicles dels seus clients durant els tres mesos vinents

 L'oferta, adreçada a particulars, autònoms i empreses, s'aplicarà als contractes amb venciments superiors a tres mesos, sense deute previ i anirà lligada a l'extensió del mateix contracte durant sis mesos amb les prestacions de serveis, quota i quilòmetres contractades inicialment.

• El procés per activar la manca dels contractes és 100% automàtic, sense intervenció de l'oficina, i es gestionarà a través d'Arval, partner estratègic en aquest segment de negoci de l'entitat.

CaixaBank ha llançat una moratòria del pagament dels contractes de renting dels seus clients durant els tres mesos vinents per ajudar a pal·liar els efectes provocats per la COVID-19. Donades les circumstàncies actuals, amb la mobilitat reduïda a mínims, l'entitat presidida per Jordi Gual el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha ofert als seus més de 38.000 clients de renting de vehicles tres mesos de carència de pagament. Així mateix, els clients ampliaran la durada del seu contracte durant sis mesos més.

Aquesta mesura, proposada dins de la seva política comercial i empresarial per a la totalitat del parc de cotxes de renting de l'entitat, a excepció d'administracions públiques i grans flotes, implica que cap client assumeixi els propers tres rebuts -abril, maig i juny- al mateix temps que amplia sis mesos més el seu contracte, mantenint tots els serveis, amb la mateixa quota i quilòmetres contractats.

Els clients podran acollir-se, si ho desitgen, a aquesta oferta de l'entitat sempre que els contractes tinguin un venciment superior a tres mesos i no tinguin deute previ.

Més informació