“Ens ha ajudat a fer una apertura de mira, a donar més forma al projecte en la basant empresarial, i així poder crear el nostre portfoli”

“Ens ha ajudat a fer una apertura de mira, a donar més forma al projecte en la basant empresarial, i així poder crear el nostre portfoli”

Emprenedora: Natàlia Comes | Projecte: Meraki

De què es tracta el teu projecte?
Meraki es tracta d’un projecte urbà en el que donem resposta a persones, empreses, centres educatius, i en general, comunitats, per recordar la importància del benestar integral, invertint temps en cuidar d’ells mateixos, i que a través de l’acompanyament per part de Meraki, creem un pla de ruta recordant la importància de la prevenció de l’estrès, i ajudar a gestionar-ho.
 
Quin problema vols solucionar? 
El problema que vol abordar és la desconnexió del Flourishing personal, front el desconeixement del benestar integral de la persona per arribar a tenir les eines necessàries per fer front al burnout laboral i/o personal.
 
Quina solució aporta? 
Mitjançant activitats/experiències que treballen tots els aspectes de la persona per l’harmonia. Classes regulars d’activitats que mouen el cos físic, teràpies individuals, activitats enfocades a l’expressió artística, meditacions, xerrades. 
Creació Ad Hoc de projectes disruptius, centrats en la importància del benestar laboral, creant programes per a CEOS i per a Departaments o Equips. 
El projecte té el valor de cuidar, atendre i aportar coneixements a les persones per poder transmetre la importància de saber tindre una mirada interior cap a la salut i benestar d’un mateix.  
 
Quin és l’avantatge competitiu del teu projecte? 
La diferencia principal de la competència és que creem un recorregut a mida depenent del moment de la vida en el que la persona es trobi. Donem acompanyament i suport. 
 
Com vas descobrir el programa Healthcare Vallès? 
A través de l’Instagram de la Cecot.
 
Què et va motivar a participar al programa?  
La oportunitat que se’ns presentava per obrir camí, redirigit Meraki cap a la basant tecnològica. Ens movem en el benestar i volíem tenir eines per unir la part científica amb la part holística. 
 
Què t’ha aportat el programa Healthcare Vallès? 
M’ha encantat el programa. M’ha aportat les bases de l’emprenedoria. 
El contacte amb les empreses de l’ecosistema ha estat fabulós, la saviesa aportada i la oportunitat de conèixer la realitat de les empreses, així com també les opcions que es podrien obrir amb possibles col·laboracions. 
 
Quins recursos o eines proporcionades pel programa has trobat més útils? 
La opció de conèixer les empreses de l’ecosistema i veure “en vivo y en directo” el seu recorregut.   
Les jornades de presentació del pitch per testejar el projecte han estat un repte i el feedback rebut ha estat molt útil i important per aplicar els consells a Meraki.
El fet de que hi hagués la opció de seguir algunes actuacions en format presencial ha sigut molt interessant per poder fer networking amb els companys i companyes del programa. 
 
Pots compartir exemples d’obstacles que has pogut superar gràcies al suport del programa? 
No ho definiria com a obstacle. Ens ha ajudat a fer una apertura de mira, a donar més forma al projecte en la basant empresarial, i així poder crear el nostre portfoli. 
 
Quina formació t’ha semblat més interessant? 
Tot el contingut facilitat ha estat molt útil. Destacaria la formació sobre vendes, que em va encantar, va ser molt dinàmica. 
 
Què en penses de les mentories individualitzades rebudes? 
Perfectes, meravelloses. 
 
Recomanaries aquest programa a altres persones emprenedores? Per què? 
Of course. A més els recomano que l’aprofitin bé i vinguin presencial a les activitats. 
 
El programa Healthcare Vallès es desenvolupa en el marc del programa Primer, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. 
 
Altres informacions relacionades amb el programa Healthcare Vallès 
 
- Healthcare Vallès - https://serveis.cecot.org/Servei/Healthcare-Valles 
 
- El Healthcare Vallès de la Cecot forma part de les vint-i-nou preacceleradores del programa Primer 2023 -  https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/El-Healthcare-Valles-de-la-Cecot-forma-part-de-les-vint-i-nou-preacceleradores-del-programa-Primer-2023 
 
- La Cecot fomentarà l’emprenedoria disruptiva del sector de la salut amb el projecte     Healthcare Vallès - https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/La-Cecot-fomentara-l-emprenedoria-disruptiva-del-sector-de-la-salut-amb-el-projecte-Healthcare-Valles