El CATmòbil comença a reflectir els seus resultats i confirma una bona acollida

El CATmòbil comença a reflectir els seus resultats i confirma una bona acollida

El CATmòbil comença a reflectir els seus resultats i confirma una bona acollida 

Ens emociona veure com les iniciatives per preservar la llengua catalana a les empreses estan demostrant la seva efectivitat. En el marc del nostre compromís amb el foment de la llengua catalana en el teixit empresarial, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, hem desenvolupat un joc mòbil per promoure l’ús del català a l’empresa, especialment en els processos d'acollida de nous empleats. Aquesta iniciativa representa l'última incorporació al conjunt d'eines que la Cecot ofereix a empreses i treballadors a través del Portal del Català a l’Empresa, amb l'objectiu de promocionar la llengua i fomentar-ne l’ús.

Vam presentar el Catmòbil al desembre i ja comencem a rebre testimonials sobre els seus resultats i per això la Laia sabater ortigosa i el Pere Ejarque Guillamat, assessors en Igualtat han compartit un testimonial on expliquen com en Jeremías Josué, amb l'ajuda del CATmòbil, el 'Cafè Català' -una trobada quinzenal pensada per a les persones d'una empresa en procés de consolidació del català-  i una sòlida formació en llengua catalana a l'empresa, ha experimentat un canvi significatiu en la seva vida i la de la María.

Aquest és només un dels molts exemples que demostren com el compromís amb la promoció de la llengua catalana a l'entorn empresarial pot tenir un impacte positiu real en la vida de les persones.

CATmòbil és molt més que una aplicació mòbil; és una eina innovadora que promou activament l'ús del català.

Coneix la historia del Jeremías Josué completa.