eDiversa i Igarle creen DataJuice Software amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital

eDiversa i Igarle creen DataJuice Software amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital

DataJuice Software S.L., una aposta compartida per eDiversa i el grup basc Igarle que té com a objectiu principal l'impuls de la transformació digital a Euskadi.

DataJuice és una nova societat especialitzada en la interoperabilitat que neix per a acompanyar el teixit empresarial cap a la digitalització i la indústria 4.0. Té, a més, una clara vocació nacional i internacional.

DataJuice sincronitza el món físic amb el digital.

L’activitat de DataJuice estarà centrada en 6 eixos principals:

1. Creació i redisseny tecnològic i funcional de plataformes de gestió documental, logística i mobilitat associada.

2. Accés a una completa infraestructura d’interconnexions.

3. Digitalització global de les companyies: integració i sincronització del món físic i el digital.

4. Orientació professional en el procés de transformació tecnològica de les companyies.

5. Servei d’Observatori Tecnològic: quadres de comandament per a l’anàlisi de la maduresa organitzativa i digital de la teva cadena de valor.

6. Adaptació de les companyies als canvis fiscals i a les noves oportunitats que es presenten derivades de la propera revolució fiscal del TicketBAI.

 

Podeu trobar tota la informació sobre aquest nou projecte a la web: www.datajuice.com i visitar la pàgina de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/datajuice/

Després de l'adquisició d’Omatech, empresa capdavantera en el desenvolupament de solucions web i aplicacions, el naixement de DataJuice és una nova fita en el procés de creixement en el qual es troba immers eDiversa i del qual esperem poder donar-vos noves notícies en breu.