Vueling actualitza la seva política d'equipatge adaptada a la ‘nova normalitat’

Vueling actualitza la seva política d'equipatge adaptada a la ‘nova normalitat’

El nou sistema limita el nombre d'embalums en cabina per a afavorir que els processos d'embarcament i desembarcament de l'avió siguin més àgils i mantenir totes les recomanacions actuals sobre seguretat sanitària.

Es tracta d'un nou servei ‘a la carta’ que dóna als clients de Vueling la possibilitat de triar entre la facturació gratuïta del seu equipatge o contractar l'opció de portar-la en cabina.

Vueling, companyia pertanyent a IAG, actualitza la seva política d'equipatge de mà a fi d'oferir a tots els seus clients un servei més consistent que garanteixi les recomanacions sanitàries en l'actual escenari de ‘nova normalitat’.

Es tracta d'un nou servei ‘a la carta’ basat en el fet que cada client tingui la llibertat de triar l'opció que més s'adeqüi a les seves necessitats:

Un embalum gratuïta a bord: Tots els clients podran portar en cabina un embalum de mà que haurà de cabre i situar-se sota el seient. Com a novetat, i a fi de facilitar que el client pugui portar amb si tot l'imprescindible, la companyia ha ampliat les dimensions permeses d'aquests equipatges fins als 40x20x30 cm.

Maletes en cabina: Els clients que seleccionin les tarifes Optima, Family i TimeFlex tindran inclosa l'opció de portar la seva maleta de mà en cabina (10 kg. / 55x40x20). Aquells clients que hagin optat per la tarifa Basic i vulguin portar la seva maleta també en cabina, podran contractar el servei “La meva maleta de mà en cabina”, un servei també inclòs en adquirir ‘Embarqui Prioritari’ o els seients en les primeres files.

Facturació gratuïta en bodega: Tots els clients, independentment de la seva tarifa, podran facturar el seu equipatge de mà en els taulells de facturació (o check in) sense cost afegit.

La nova proposta pretén limitar el nombre de maletes de mà en cabina, seguint en la mateixa línia de les mesures establertes durant els últims mesos i que permet reduir el nombre de contactes en cabina. Aquest nou procediment ofereix, a més, major agilitat en el sistema d'embarcament i desembarcament dels seus vols, la qual cosa redunda a garantir la distància i el menor contacte entre passatgers.

Més informació sobre aquest nou servei a través del següent enllaç.