COVID-19: Descobreix les mesures de seguretat de Vueling

Tenim cura de tu i de la seguretat de tothom

A Vueling, la seguretat dels passatgers i dels empleats ha estat sempre la nostra prioritat. Per això estem en contacte permanentment amb les autoritats sanitàries i d'aviació, i supervisant en tot moment la situació i l'evolució de la COVID-19 a Europa. Tot plegat, per posar a la teva disposició les mesures necessàries per protegir la teva salut i la de totes les persones a bord.

Abans de volar, tingues en compte el següent:

Porta mascareta

Tots els passatgers i els tripulants hauran de portar una mascareta que tapi nas i boca durant totes les fases del vol: l'embarcament, el vol i el desembarcament. L'ús de mascaretes és obligatori en tots els vols des del passat 4 de maig de 2020. (Els passatgers que no portin mascareta no es podran admetre al vol, com a mesura de protecció per a la resta del passatge).

Fes el check-in online

A Vueling, la majoria dels processos es poden fer de manera totalment digital. Per això et recomanem que facis el check-in online i portis la targeta d'embarcament al mòbil o bé impresa.

Revisa la documentació i l'estat del vol

Et recomanem que comprovis els requisits de control sanitari i la documentació d'entrada al país de destinació. També pots consultar l'estat del vol a través del nostre lloc web o de l'aplicació.

A l'aeroport

Mesures a la zona de facturació

L'empresa responsable de la gestió dels aeroports espanyols (AENA) ha reforçat els protocols de neteja de les zones de facturació i espais d'embarcament, que es desinfecten cada dia i sempre amb els productes especificats per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria d'Espanya (AESA).

A Vueling, a més, hem reordenat les files de facturació i de tots els punts d'Atenció al Client, amb l'objectiu de garantir la distància necessària.

Com a mesura de reforç, els nostres taulells de facturació estan condicionats amb mampares de protecció.

Durant l'embarcament

Nous procediments per garantir la distància de seguretat

Per garantir el distanciament reglamentari, hem reordenat les files de passatgers durant l'embarcament. A més, hem reforçat la senyalització, tant a la zona de portes d'embarcament com a les passarel·les d'accés, perquè la teva entrada a l'avió sigui al més clara possible.

A aquestes mesures se suma l'augment del nombre d'autobusos, en cas de transport d'embarcament, perquè cada trajecte es faci respectant la distància de seguretat.

A més, en tots els processos d'embarcament i desembarcament, el personal de Vueling i els agents aeroportuaris vetllaran per la teva salut i la de tots els passatgers.

Higiene i seguretat a bord

Equips de protecció de les nostres tripulacions

Les nostres tripulacions s'han format degudament en els nous protocols d'higiene recomanats per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i per l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

Els nostres pilots i tripulants de cabina utilitzen mascaretes de protecció homologades i guants d'un sol ús durant tot el vol, a banda de disposar de gel hidroalcohòlic per al seu ús personal.

Avions preparats per a la teva seguretat

Hem augmentat la freqüència de renovació del sabó als lavabos dels avions. També s'han establert protocols de seguretat estrictes per a la gestió dels residus després de cada vol.

Per garantir que es compleixen totes les mesures de seguretat, les nostres tripulacions et mantindran sempre al corrent de la normativa vigent a través de megafonia.

Servei de bord

A fi de reduir els punts de contacte, hem suprimit temporalment el servei de menjar i beguda a bord. A més, hem retirat dels seients tota la documentació que no formi part dels protocols de seguretat.

Neteja dels avions

S'ha reforçat la neteja de l'interior dels avions, tant pel que fa a la freqüència com a l'ús de productes especificats per l'agència de seguretat, AESA. Els avions es netegen a fons cada dia, amb un tractament especial en superfícies com ara reposabraços, tauletes plegables, portaequipatges, lavabos i espais de les tripulacions. També es desinfecten cada dia les cabines mitjançant la polvorització del desinfectant viricida homologat per l'AESA.

Filtres HEPA d'alt nivell de protecció

L'atmosfera que es genera en un avió és de les més segures, gairebé comparable a la d'un quiròfan. Els nostres filtres renoven l'aire cada 3 minuts, purificant-lo i barrejant-lo amb aire fresc de l'exterior. Per assegurar un alt nivell de protecció, els nostres avions disposen de filtres HEPA, utilitzats també en hospitals, amb una capacitat per eliminar bacteris i partícules com la del virus de la COVID-19 amb una eficiència del 99,99 %.

Consulta tota la informació relacionada en aquest enllaç.