Combustible

Combustible

Passa't a Waylet i multiplica els avantatges de Solred

 Com a empresa associada, la Cecot t'ofereix descomptes en carburants de fins a 10 ct. d'euro per litre. Si encara no tens la SOLRED, demana'ns-la i estalvia!

8 cènt.€/ litre en la xarxa d'Estacions preferents

10 cènt.€/ litre en la xarxa d'Estacions preferents

8 cènt.€/ litre en la xarxa d'Estacions preferents

10 cènt.€/ litre en la xarxa d'Estacions preferents

AutoGas 3 cènt.€/ litre en tota la xarxa d'Estacions de Servei

1,20 cènt.€/ litre en tota la xarxa d'Estacions de Servei +4,80 cènt.€/ litre en la xarxa d'Estacions preferents.

Dispositiu gratuït en altes noves i renovacions per a usuaris de Solred adherits a l'acord de la Cecot.

Comissió mensual de Solred pel pagament d'autopistes amb targeta o ViaT 1% sobre l'import dels peatges pagats.

Podeu descarregar aquí el contracte d'ús de les Targetes Solred i l'Ordre de Domiciliació SEPA-B2B.
     - El contracte i condicions generals s'han de signar i/o segellar per duplicat.
     - L'Ordre de Domiciliació s'ha de signar i/o segellar per triplicat (exemplar per a: Client, Solred i Entitat Financera).
     - Feu arribar les dues còpies originals del contracte + la còpia Solred del SEPA a laCecot - Dep.Acords i Descomptes -
       C/ Sant Pau, 6 -08221 Terrassa

La garantia necessària per a l'obtenció de les Targetes Solred, es pot aconseguir a través de l'empresa d'Assegurances de Crèdit que treballa amb Solred, la qual realitzarà un estudi de riscos i adjudicarà un límit. Aquest límit pot variar en qualsevol moment en què les condicions del contractant canviïn i revesteixin riscos financers sota el criteri de l'empresa asseguradora o fins i tot es cancel·li, si l'assegurat passa a formar part d'alguna de les llistes de morosos que existeixen en l'actualitat. Per no deixar res a l'atzar, la nostra recomanació és que el contractant gestioni directament l'aval amb qualsevol de les entitats col·laboradores que se li remetran en el llistat i/o amb el seu banc habitual.

En el cas que la sol·licitud de garantia sigui rebutjada per l'Empresa d'Assegurances de Crèdit, la gestió de l'aval bancari serà obligatòria.

Si ja sou usuaris de les targetes Solred Clásica o DKV i encara no gaudiu dels descomptes empleneu aquest document i feu-nos-el arribar escanejat a acordsidescomptes@cecot.org .

 

*10 cènt.€/ litre addicionals : Promoción ofrecida por Repsol Comercial de Productos Petrolíferos, S.A., CIF nºA-80298839, domicilio en calle Méndez Álvaro, 44, 28045 Madrid, válida del 26 de marzo 00:01 hasta el 30 de junio de 2022. Descuento de 10 cts.€/l, válido para todos los clientes que paguen en Estaciones de Servicio Repsol con su tarjeta Solred Clásica, Solred DKV, Repsol Máxima, Solred Colectivos, Visa/Mastercard Solred, Solred Bonificado, Solred Carburantes y Solred Diplomáticos. El descuento se aplicará en la factura mensual de Solred con un límite mensual, correspondiente a la media del consumo del cliente durante los últimos tres meses más un 10%. Oferta acumulable a otros descuentos profesionales. La Tarjeta Solred Más no se incluirá en la promoción hasta el 1 de abril. Más información en repsol.es y waylet.es

Contacte per a més informació | 93 736 60 00 - acordsidescomptes@cecot.org