Espai multimèdia | Webinars i Vídeos

Índex de continguts

RECURSOS HUMANS

 Temàtica Laboral

Vídeo -Parlem amb la M. Àngels Cudrada, subdirectora general de Relacions Laborals, Treball Autònom i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya de ERTOs per impediment o limitació del desenvolupament de l'activitat.

Vídeo - Durant la sessió contrastem amb el director provincial del SEPE a Barcelona, Víctor Santa-Bárbara, les principals novetats sobre els ERTOs recollides al RDL 30/2020 de mesures socials en defensa de l'ocupació.

Vídeo - En Javier Ibars, director de Relacions Laborals i Assumptes Socials de Foment del Treball, qui ha tingut ocasió de participar a la Mesa de Diàleg entre agents socials i el Govern estatal, ens desvetlla en aquest webinar els principals aspectes de la nova regulació del Teletreball, així com aquells aspectes que la nova normativa no ha deixat resolts. També comptem amb el director de Randstad Research, en Valentín Bote, qui ens oferirà un repàs sobre l'evolució del treball en remot en els darrers mesos i les seves afectacions a l'empresa..

Vídeo - Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot ens explica, en aquest webinar organitzat el Club Cecot de Recursos Humans, les últimes novetats sobre els ERTOs.

Vídeo - Durant la sessió de la mà de la Lídia Mesas, infermera a Prevint, contextualitzem breument la malatia COVID-19 i els seus símptomes freqüents, així com el seu diagnòstic i les proves vinculades i per últim, facilitem recomanacions a les empreses per minimitzar l'impacte de la malatia en cas de contagi o casos sospitosos.

Vídeo - Parlem amb Susana Díaz, responsable de l'Àrea d'Ocupació i Empresa de la Fundació Universitària Martí l'Humà, sobre com les empreses poden treballar per fomentar la igualtat entre els treballadors i treballadores. Àngel Buxó, president del Club Cecot de RRHH, modera l'acte.

Vídeo - En aquest webinar, organitzat pel Club Cecot d'Innovació i Tecnologia descobrim bones pràctiques d'empreses davant la COVID-19.

Vídeo - Pep Bosch, assessor laboral de la Cecot, ens explica en aquest webinar les últimes novetats dels ERTOs i les noves mesures en l'àmbit laboral.

Vídeo - Com seran els viatges de negoci del futur? Haurem de canviar hàbits i actituds? L'Alicia Estrada, directora de marketing i comunicació de GEBTA i Marcel Forns, director general de GEBTA ens ho expliquen en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans.

Vídeo - El Club Cecot de Recursos Humans va organitzar el passat 21 de maig una sessió amb Víctor Santa-Bárbara, director provincial del SEPE de Barcelona arran de les molestes consultes que estan tenint les empreses per la gestió dels ERTO i les prestacions que se'n deriven.

Vídeo - Els advocats Tirso Gracia i María José Martínez, del despatx Ventura Garcés, ens expliquen en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans les aplicacions i conseqüències dels ERTO durant les diferents fases de desconfinament que aniran arribant.

Vídeo - L'Ana Tallón ens explica, en aquest webinar organitzat per Cecot Comerç, tot el que necessiten saber els comerços per adaptar-se a la nova realitat generada pel coronavirus en matèria de seguretat i higiene.

Vídeo - En aquest webinar, la Mercè Moreno, coordinadora de l'àrea de gestió de persones i habilitats directives de l'IQS ens explica les claus per mantenir el compromís viu i aconseguir la màxima eficació dels treballadors i treballadores que han estat afectats i afectades per un ERTO.

Vídeo - L'Àlex Rodriguez, tècnic de Prevint, ens explica les noves mesures higièniques que hem d'aplicar als nostres llocs de treball per tal de contenir la COVID-19, en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans i patrocinat per Prevint, Wolters Kluwer i Infolab.

Vídeo - Isabel Nogueroles, CEO de l'empresa Liderazgo3D ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Recursos Humans com podem gestionar de manera efectiva els nostres equips de manera descentralitzada.

Vídeo - Antonio Benavides, inspector de treball explica en aquest video el que cal saber sobre els ERTOS en aquestes primeres setmanes de COVID-19

Vídeo - L'advocada Cristina Salido ens explica, en aquest webinar organitzat per la Cecot, el marc legal i tràmits que cal tenir en compte per dur a terme un ERTO.

 Teletreball

7 vídeos del Santi Rius amb les 7 tècniques per ser més operatius

1. LA TÈCNICA POMODORO | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

2. LA TÈCNICA ICEBERG | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

3. LA TÈCNICA KANBAN PERSONAL per detectar colls d'ampolla | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

4. LA TÈCNICA MENJAR-SE LA GRANOTA | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

5. LA TÈCNICA DELS DOS MINUTS | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

6. LA TÈCNICA NO TRENQUIS LA CADENA | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

7. LA TÈCNICA D'IVY LEE | Santi Rius | Com gestionar millor el nostre temps?

FINANÇAMENT I ASPECTES JURÍDICS

Vídeo -Jordi Tarragona, conseller de famílies empresàries, ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot Financer & Fiscal, les claus per garantir la viabilitat de les empreses familiars en els temps d'incertesa que vivim.

Vídeo - El nostre assessor fiscal, Xavier López Remolà, ens explica en aquest webinar les claus per passar de mòduls a estimació directa.

Vídeo - El catedràtic de la UPF, Oriol Amat, ens explica en aquest webinar organitzat pel Fòrum Cecot, com veu el present i futur de l'economia al nostre país destacant conceptes com la necessitat de pensar en llarg, evitar persones negatives, apostar per la innovació, planificar escenaris extrems o assegurar liquiditat, entre d'altres.

Vídeo - Sebastià Garcia, assessor de control de gestió i anàlisi de marges, Compres i Aprovisionaments de Cecot, ens explica en aquest webinar els punt clau de la gestió econòmica que han de tenir en comtpe les pimes davant la crisi generada per la COVID-19

Vídeo - Després d'unes setmanes de confinament i amb estat d'alarma, els nostres assessors, Enric Rius i Xavier López Remolà ens expliquen les últimes novetats en matèria d'autònoms, impostos i ICOs.

Vídeo - Enric Rius, assessor financer i fiscal de la Cecot ens explica quines vies de finançament tenen les empreses en temps de la crisi generada pel COVID-19.

Vídeo - L'assessor fiscal de la Cecot, el Xavier López Remolà, ens explica en aquest webinar els ajuts que s'ha posat en marxa per ajudar a les persones autònomes a fer front a la crisi generada pel coronavirus.

EMPRENEDORIA I CREIXEMENT EMPRESARIAL

Vídeo - 3 emprenedors disruptius ens expliquen com han reorientat amb èxit les seves empreses durant la crisi pel COVID-19.

Vídeo - Josep Pey, l'assessor d'estratègia i creixement empresarial de la Cecot ens explica en aquest webinar les claus per fer un bon pla de contingències empresarial.

INTERNACIONAL

Vídeo - Asun Cirera, assessora de comerç exterior de la Cecot explica en aquest webinar les causes de força major en els contractes internacionals

INDÚSTRIA, SEGURETAT I MEDIAMENT

Vídeo - Carles Vidal, assessor energètic de la Cecot, ens explica per què ara és un bon moment per negociar els contractes energètics, tant d'electricitat com també del gas.

MÀRQUETING I XARXES SOCIALS

Vídeo - Santi Rius, assessor de Màrqueting Digital i Social Media, ens explica en aquesta càpsula com podem dinamitzar les nostres xarxes socials per fer-les més atractives i dinàmiques.

Vendes

Vídeo - La Montserrat Soler, assessora de vendes de la patronal Cecot, ens explica en aquest webinar organitzat pel Club Cecot de Màrqueting i Vendes la seva visió del món comercial arran de la crisi.

Vídeo - Mónica Mendoza, consultora i coach vendes ens explica, en aquest webinar organitzat per Cecot Comerç, les claus per aixecar la persiana amb èxit i poder seguir venent malgrat la crisi generada per la COVID-19.

INNOVACIÓ

Vídeo - Les empreses han d'aportar cada cop solucions més innovadores als múltiples reptes que se'ls presenta diàriament. Per això, en aquesta sessió donem a conèixer com l'anàlisi de l'ús de les dades pot convertir-se en una eina intel·ligent per crear noves oportunitats de negoci.

Vídeo - Per abordar aquesta sessió comptarem amb Manel López, Operations Master Engineer a Hewlett Packard. Abordarà l'estratègia i aprenentatges clau en la implementació del PLM a HP Barcelona i Eduard Cuevas, Project Manager de Bodegas Torres. Explicarà el cas d'èxit d'implementació del PLM en la família Torres.

Pimes Ciberprotegides 1/10 | Teletreball, opció més segura | Abel Valadez

Pimes Ciberprotegides 2/10 | És segura la teva connexió remota? | Abel Valadez

Pimes Ciberprotegides 3/10 | Trucs per una contrasenya perfecta | Abel Valadez

Pimes Ciberprotegides 4/10 | Kit bàsic per ciberprotegir sense gastar massa | Abel Valadez

Pimes Ciberprotegides 5/10 | Qui pateix els efectes d'un ciberatac 7 claus | Abel Valadez

Pimes Ciberprotegides 6/10 | Va de dònuts, va de còpies, supervivència | Abel Valadez

TRANSICIÓ ENERGÈTICA

Electrificació del transport | Cecot Renovables

Autoconsum fotovoltaic en empreses industrials | Cecot Renovables