Música per a establiments comercials

Descomptes a la SGAE i servei d'audiomàrqueting amb Personal Music

Poses música al teu establiment? Saps que no pots fer servir plataformes com YouTube o Spotify, encara que paguis la llicència prèmium? A la Cecot tenim la millor solució per ajudar-te a resoldre aquest problema. 

Perquè puguis disposar de la millor música pel teu negoci complint amb la llei, la Cecot ha signat un acord amb la SGAE, la Societat General d'Autors i Editors i amb Personal Music, experts en ambientació musical personalitzada i audiomàrqueting, amb el que disposaràs d'assessorament personalitzat i la possibilitat de gaudir de l’entorn musical més adequat pel teu teu establiment. 

Què t'oferim? 

 • Descomptes de fins a un 15% sobre les tarifes generals de la SGAE
 • Servei d’audiomàrqueting a través de Personal Music per 10 € al mes + IVA per local, amb quota de connexió sense càrrec* (el preu normal del servei és de 30€ al més +IVA per local).

Omple el formulari

Una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per conèixer millor les teves necessitats

Assessorament

Et posarem en contacte amb l'assessor de Personal Music perquè et pugui donar un cop de mà en totes les gestions

Avantatges

Podràs gaudir d'avantatges i descomptes a la SGAE (fins a un 15%) i a Personal Music

Ho has de saber
Amb Personal Music obtindràs assessorament en propietat intel·lectual per escollir la millor opció, complint amb l’SGAE-AGEDI/AIE i totes les alternatives legals, que et permetran reduir fins al 50% el cost del cànon obligatori en concepte de drets d'autor. 

SOL·LICITA EL SERVEI

A qui va dirigit  
Petites i mitjanes empreses de tots els sectors, sòcies de la Cecot i els seus Gremis i Col·lectius.

SOL·LICITA EL SERVEI

Conveni de col·laboració

Sabies que des del juny del 2023 disposem d'un acord amb la SGAE?

El conveni facilita l'ús públic de les obres dels socis de la SGAE i inclou també la utilització d’un amplíssim repertori internacional per part de les empreses i negocis associats a la patronal Cecot.

MÉS INFORMACIÓ

Què t'oferim a través de Personal Music

 • Canal personalitzat d'audiomàrqueting: Personal Music dissenya la identitat musical de la teva empresa, sota les opcions legals de propietat intel·lectual.
 • Assessorament en propietat intel·lectual: Per garantir la seguretat legal en la reproducció de la música que vulguis en els teus locals, Personal Music dissenya el canal musical de les teves botigues amb totes les opcions legals de propietat intel·lectual. L'opció professional i legal per a reduir la inversió en l'ambientació musical del teu negoci.
 • Actualització íntegra constant dels continguts. Sense repeticions diàries. 
 • Assessorament musical: Personal Music posa a la teva disposició el seu equip de musicòlegs per ajudar-te a decidir el millor ambient per al teu establiment.
 • Planificació per franges horàries.
 • Assistència tècnica telefònica en un màxim de 48 h.
 • Servei Online.
 • Qualitat màxima de so sense alts i baixos en el volum.
 • Backup: Solució offline per a possibles caigudes de la connexió a Internet.

Article

Per què és important la música per al teu negoci?

Sabies que el 50% de les persones abandonen la botiga perquè els molesta la selecció de cançons que sonen a l'establiment? O que el 21% recomanen la botiga si es van sentir còmodes amb la musica ambiental? T'expliquem aquestes i altres dades interessants en aquest article. 

LLEGIR ARTICLE

Demana informació

Vols contractar el servei o necessites més informació?