Per què és important la música pel teu negoci?

Per què és important la música pel teu negoci?

La música té un paper fonamental a l'hora de millorar l'estat d'ànim dels compradors i les compradores a les botigues i té un impacte positiu en el 95% de les persones consumidores (98% en el segment d'edat entre 18 i 24 anys). Aquestes dades revelen que la selecció musical als establiments pot marcar la diferència en l'experiència de compra i en els resultats comercials.

Segons estudis recents, el 80% de les decisions de compra es prenen de manera impulsiva en el punt de venda. Així doncs, la música juga un paper clau, ja que una selecció adequada pot influir en el comportament dels i les consumidores i estimular compres addicionals. No obstant això, el 50% de la clientela han abandonat alguna vegada una botiga a causa d'una selecció de cançons que no ha estat escollida amb cura per professionals.

La relació entre la música i la permanència a la botiga també és significativa. El 40% dels clients i les clientes tenen tendència a passar més temps a una botiga si senten que la música ha estat triada adequadament. És a dir, una bona elecció musical no només crea un ambient agradable, sinó que també pot augmentar les vendes en fomentar la permanència del client a l'establiment.

A més, la música ambiental pot influir en la percepció de la marca. El 21% dels clients recomanarien una botiga si es senten còmodes amb la música de fons, la qual cosa destaca la importància de crear una atmosfera acollidora i agradable. Així mateix, el 31% de la clientela tenen més probabilitats de tornar a una botiga si la música s'adapta adequadament a la marca, la qual cosa demostra que la música pot ser una eina per reforçar la identitat i personalitat de la marca.

No només els consumidors reconeixen el poder de la música en l'experiència de compra, sinó que els professionals del màrqueting també en són conscients del seu impacte. Segons el 97% dels responsables de màrqueting de les 100 principals botigues minoristes a nivell mundial, la música reforça la personalitat de la marca i contribueix a crear una connexió emocional amb els consumidors.

En conclusió, la música té un paper crucial en l'experiència de compra a les botigues. La selecció adequada de la música pot millorar l'estat d'ànim dels compradors, influir en les seves decisions de compra i augmentar la permanència a la botiga. A més, la música pot contribuir a reforçar la identitat de la marca i generar recomanacions positives per part dels clients.

Coneix el nostre servei de música comercial per a establiments comercials fent clic aquí