"Volem expressar el nostre més sincer agraïment a Cecot per la seva ajuda en l'obtenció de finançament a través del Banc Sabadell"

"Volem expressar el nostre més sincer agraïment a Cecot per la seva ajuda en l'obtenció de finançament a través del Banc Sabadell"

 

 Servi Clients aposta pel creixement i l'expansió del negoci

Servi Clients, és una empresa especialitzada en serveis IT, va ser fundada el 2005 a Barcelona i en aquests anys ha aconseguit expandir la seva activitat a nivell nacional i internacional amb la creació de diferents oficines.

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! En què consisteix?
Fa més de 15 anys que acompanyem els nostres clients en el seu creixement. Els nostres serveis estan dirigits tant a empreses amb un alt nivell d'implantació de IT com a aquelles que opten per externalitzar els serveis informàtics, centrant tots els esforços en la generació del seu negoci.
 
Com us ha ajudat la Cecot a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
Per part de Servi Clients, volem expressar el nostre més sincer agraïment a Cecot per la seva ajuda en l'obtenció de finançament a través del Banc Sabadell. La col·laboració per la posada en contacte i l'assessorament per part de la Cecot va ser fonamental per a aconseguir aquest èxit i estem sincerament agraïts pel vostre suport.