Subvencions per a la transformació digital del comerç i la restauració de l’Ajuntament de Barcelona

Subvencions per a la transformació digital del comerç i la restauració de l’Ajuntament de Barcelona

Has iniciat accions de transformació digital en el teu comerç, establiment de serveis o restauració de Barcelona aquest 2024? Aquesta ajuda de l’Ajuntament de Barcelona podria interessar-te!
 
1. Quines són les línies i les despeses de la subvenció? 
Accions a subvencionar: 

  • Estratègia de negoci 
  • Comunicació digital 
  • Màrqueting digital 
  • Canals de venda en línia i omnicanalitat 

Despeses que es realitzin dins del termini d’execució comprés entre l’1 de gener de 2024 i el 31 de desembre de 2024. 
Únicament les despeses per serveis prestats per empreses externes que es portin a terme.
 
2. Qui podria ser una persona beneficiària de la subvenció? 
Poden ser beneficiàries de la subvenció exclusivament les persones (físiques o jurídiques) que siguin titulars d’establiment de comerç, serveis i restauració, a la ciutat de Barcelona i amb seu fiscal a la província de Barcelona. 
 
3. Quina és la quantia de la subvenció?
La subvenció cobreix fins el 50% del cost de la inversió prevista en l’acció de digitalització de l’establiment amb un màxim de 3.500€ per sol·licitud. 
 
4. Quin és el termini per presentar les sol·licituds de la subvenció?
El termini per presentar sol·licituds s’ha establert des del 23 d’abril de 2024 fins al 22 de maig de 2024.
 
Vols rebre més informació?
Contacta'ns a emprenedoria@cecot.org i t’informem sobre les bases. També t’ajudem a tramitar la sol·licitud, tenint un cost pel servei de 300€ o bé de 275€ per als socis. A més, si t’aproven l’ajut et podem ajudar a presentar la justificació, que tindrà un cost de 225€ o 200€ si ets soci.
 
El departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya en el marc del programa EmprènCat.
 
Sobre el Departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial  

Sota el paraigües del Departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial s’ofereix assessorament a les persones emprenedores i empresàries a través de les diferents àrees de treball:   

Creació d’empreses: les persones emprenedores poden rebre assessorament i acompanyament en totes les fases de la creació de la seva empresa. A més, al ser punt PAE, també ens ocupem dels tràmits d’alta. Per a més informació: https://serveis.cecot.org/Serveis/Emprenedoria  

Transmissió empresarial: si tens una empresa o negoci, ja no pots donar-li continuïtat i cerques un relleu; o si ets emprenedor i et planteges emprendre a través de la compra d’una empresa en funcionament, a través del servei de Reempresa t’acompanyem i assessorem en totes les fases de la compra o la venda de l’empresa. Per a més informació: https://www.reempresa.org/    

Consolidació i creixement: oferim acompanyament a les persones emprenedores i empresàries en el procés de consolidar la seva empresa i fer-la créixer, a través d’assessorament especialitzat i actuacions formatives. A més, a través del servei de HelpEmpresa, podem fer un diagnòstic integral de la situació de la teva empresa, donar-te consells per fer-la més resilient per afrontar reptes a futur. Si la teva empresa té problemes de viabilitat, també t’acompanyem en el procés de reestructuració o tancament honest i ordenat. Per a més informació: https://helpempresa.com/    

Oficina de finançament: tant si ets emprenedor/a o empresari/a, t’ajudem a trobar la millor solució de finançament per al teu projecte o empresa, ja sigui per a la seva constitució com per fer-la créixer amb noves inversions. Per a més informació: https://serveis.cecot.org/Pagines/Oficina-de-financament