“El programa m’ha proporcionat la motivació per treure una altra línia de producte que fins ara no tenia clar”

“El programa m’ha proporcionat la motivació per treure una altra línia de producte que fins ara no tenia clar”

Emprenedor: Germán Sánchez | Projecte: Natural Therapeutics

De què es tracta el teu projecte?
El projecte Natural Therapeutics consisteix en desenvolupar una crema per alleugerar el dolor en pacients amb dolor crònic muscular i articular, mitjançant un producte totalment BIO. La composició del producte està feta a base d'àrnica, cannabidiol i calèndula. El producte, que té certificació ecològica, està també certificat per l'agència europea, i disposa d'un envàs reciclable.
 
Quin problema vols solucionar?
El producte dissenyat vol millorar la salut de totes aquelles persones que pateixen de dolor muscular i/o articular crònic. Així doncs pretén donar una solució al dolor a persones adultes i d’edat avançada.
 
Quina solució aporta?
La solució que implementa és una crema BIO que està especialitzada en el dolor crònic, d’esquena i genoll. Durant aquests tres anys ja s’ha comprovat que funciona, hem rebut molt feedback per parts de pacients.
 
Quin és l’avantatge competitiu del teu projecte?
El producte es diferencia respecte la competència perquè és un producte BIO, inodor i hidratant.
 
Com vas descobrir el programa Healthcare Vallès?
Em va arribar la informació del Programa Healthcare Vallès a través d'un correu de la Generalitat.
 
Amb quin propòsit vas voler participar al programa?
La part que més em va cridar l'atenció és que era una molt bona oportunitat per poder assistir a les visites amb les entitats col·laboradores de l'ecosistema per intentar crear sinergies i rebre el seu feedback sobre el projecte.
 
Què t’ha aportat el programa Healthcare Vallès?
En primer lloc, les formacions són molt interessants i aporten el coneixement dels continguts nous. Les sessions personalitzades amb els mentors que ajuden a acabar de definir bé el projecte. D'altra banda, conèixer el funcionament de les entitats col·laboradores de l'ecosistema, poder tenir el contacte amb els experts d'aquestes i poder rebre el feedback sobre el teu projecte d'una manera molt enriquidora.
 
Pots compartir exemples d’obstacles que has pogut superar gràcies al suport del programa?
El programa m'ha proporcionat la motivació per treure una altra línia de producte que fins ara no tenia clar gràcies a escoltar altres punts de vista en les sessions de mentoria.
 
Quina formació t’ha semblat més interessant?
La sessió de formació que he trobat més interessant i que més recordo és la formació d’investigació de mercat i descobriment del client, que va impartir la Montse.
 
Què en penses de les mentories individualitzades rebudes?
Les mentories les he trobat molt interessants. Sobretot la reunió amb l'Alfons que em va aportar un altre punt de vista que no havia tingut en compte, així com la reunió amb la Montse, que em va aportar coses molt positives al desenvolupament de l'estructura comercial i l'estratègia de vendes del projecte.
Com ha sigut la interacció amb l’equip de Healthcare Vallès?
La comunicació amb l’equip de Healthcare Vallès ha estat bé, s’ha fet una bona gestió de las jornades de las entitats col·laboradores.

 
Què destacaries del programa Healthcare?
De la meva experiència en el programa destacaria dues coses, les sessions de mentories amb els experts pel valor afegit que transmeten i l'experiència de les visites a les entitats de l'ecosistema perquè són molt interessants de conèixer i per les valoracions i feedback que proporcionen aquestes entitats.
 
Recomanaries aquest programa a altres persones emprenedores? Per què?
Sí, perquè és una molt bona oportunitat sobretot per les persones que no tenen molt coneixement sobre aquest sector serà més enriquidor per la part dels conceptes que es transmeten en les formacions i per qualsevol persona que vulgui iniciar un projecte en aquest àmbit per les mentories i les visites a l'ecosistema.

El programa Healthcare Vallès es desenvolupa en el marc del programa Primer, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. 

Altres informacions relacionades amb el programa Healthcare Vallès 

- Healthcare Vallès - https://serveis.cecot.org/Servei/Healthcare-Valles 

- El Healthcare Vallès de la Cecot forma part de les vint-i-nou preacceleradores del programa Primer 2023 -  https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/El-Healthcare-Valles-de-la-Cecot-forma-part-de-les-vint-i-nou-preacceleradores-del-programa-Primer-2023 

- La Cecot fomentarà l’emprenedoria disruptiva del sector de la salut amb el projecte     Healthcare Vallès - https://institucional.cecot.org/Sala-de-premsa/Notes-de-Premsa/Cecot/La-Cecot-fomentara-l-emprenedoria-disruptiva-del-sector-de-la-salut-amb-el-projecte-Healthcare-Valles