Territori nacional: Funcionament nacional

El Servei de Reclamacio de Deutes us ajuda en el procès de recobrament aplicat per a les empreses, i serveix per recuperar impagaments de fins a 250.000 euros.

Què has de fer davant un deute vençut i exigible?
Reclama! És el teu dret. Sabies que quan s’envia un requeriment de pagament, encara que estigui a punt de prescriure, torna a comptar des de zero en el temps?
No donis per perdut un impagament, perquè mai saps com pot canviar la situació econòmica del teu deutor.
Per això, la Cecot posa en marxa el Servei de Reclamació de Deutes, perquè d’una manera àgil i econòmica pugis intentar recuperar els impagaments que afecten la teva tresoreria i activitat productiva.
 
Funcionament del Servei de Reclamació de Deutes:
Si necessites fer un primer requeriment de pagament, només cal que et posis en contacte amb nosaltres i, des de la Cecot enviarem una primera carta de reclamació en nom teu al deutor mitjançant mail certificat (que certifica el lliurament, la recepció i el contingut).
Aquest pas és molt important, perquè d’una banda, es reconeix el deute i d’altra, s’atura la prescripció. (Gratuït per socis. Preu no soci: 30 €).
Si malgrat no obtenir cap resposta, vols continuar amb la reclamació del deute, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a srd@cecot.org, o trucant al telèfon d’atenció 93 736 11 18 (Cristina Sala) i t’informarem.