Servei Facturació Electrònica

Servei Facturació Electrònica

Vols facturar de forma fàcil, ràpida i segura?

La Cecot t’ofereix el servei de Facturació Electrònica perquè puguis facturar tant a empreses com a l’administració pública, amb totes les garanties legals i de forma gratuïta. 

 Tu tries el pla que més s’ajusti a les necessitats de la teva empresa

 • Pla free socis: El Pla Free Socis t’ofereix molt bones prestacions sense cap cost. Amb el Pla Free Socis pots emetre fins a 24 factures anuals, pots facturar a qualsevol Administració Pública i el servei de suport tècnic és il·limitat. Mira aquí sota totes les funcionalitats que inclou aquest pla.

 Pla premium (70€/any): Si el pla gratuït no inclou tot el que necessites, t’oferim una oferta especial com a empresa associada amb prestacions avançades. És el nostre Pla Premium, que inclou factures il·limitades, connexió amb totes les Administracions Públiques, emissió de factures a empreses, servei tècnic il·limitat, 5 anys de custòdia inclosa i moltes més prestacions.

Pla Adhoc: Al Pla Adhoc trobaràs totes les funcionalitats que pots contractar addicionalment al Pla Premium: Emissió de factures en qualsevol format estàndard o especial, personalització total dels PDF, enllaç amb el teu ERP per automatitzar tot el procés de facturació, portals online personalitzats per relacionar-te amb els teus clients i proveïdors i moltes més opcions. 

Una plataforma potent, senzilla i fàcil d'utilitzar

› Amb una interfície intuïtiva i clara, podràs gestionar i visualitzar les teves factures amb un simple clic.

› Connectada a tots els Punts Generals d’Entrada de Factures de les diferents Administracions Públiques locals, autonòmiques i estatals.

› Connexió amb FACeB2B: per a contractistes i subcontractistes que necessiten intercanviar les seves factures electròniques amb el FACeB2B / REU.

Què has de fer per accedir al servei?

Registra’t accedint al Servei de Facturació electrònica de la Cecot i comença a facturar ara mateix amb totes les garanties legals.

 

Si necessites més informació contacta amb nosaltres a través del mail cristina.sala@cecot.org o trucant al telèfon 93 736 11 18 (Cristina Sala).