Projectes europeus

T’informem de totes les convocatòries (més enllà dels Fons Next Generation) i t’ajudem a preparar la proposta del teu projecte per tal de fer-los arribar a les autoritats que s’encarreguen de dissenyar i decidir la distribució dels fons que hi ha disponibles.

A la Cecot som empresaris i empresàries en actiu en diferents sectors d’activitat i professionals dels diferents àmbits de l’empresa que, organitzats com a confederació empresarial multisectorial, vetllem per la competitivitat i els interessos de les empreses. En aquest sentit, i davant la necessitat d’impulsar projectes transformadors, competitius i innovadors, hem posat en marxa un nou servei de suport per a la presentació de projectes amb finançament europeu.

Així doncs, des de Cecot t’informem de totes les convocatòries (més enllà dels Fons Next Generation) i t’ajudem a preparar la proposta del teu projecte per tal de fer-los arribar a les autoritats que s’encarreguen de dissenyar i decidir la distribució dels fons que hi ha disponibles.
El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, acompanya i ajuda a la teva empresa a optar a fons europeus a través d’un projecte innovador. 

Més informació