Nou termini per reportar dades 2021 al Registre de Productors. Secció envasos.

El Ministeri de Transició Ecològica (MITECO) està comunicant a totes les empreses inscrites al Registre de productors de producte (secció envasos), que a partir de l'1 de novembre fins al 30 de novembre s'obrirà un nou termini per reportar la informació d'envasos posats al mercat corresponent a l'any 2021 al Registre del Productors de Producte (RPP). Això és per a les empreses que no hagin reportat les dades del 2021.

Inicialment el termini per a aquest tràmit va finalitzar el 31 de juliol passat, però atès que s'ha detectat que moltes empreses no han reportat la informació, de manera extraordinària s'obrirà aquest nou termini.

D'aquesta manera, els terminis de report d'informació al Registre queden com s'indica a continuació:

1. Actualment, està obert el termini de report d'informació d'envasos posats al mercat el 2022 que finalitzarà el 31 d'octubre del 2023.

2. Així mateix, encara que el termini de reporti de la informació corresponent a l'any 2021 ja ha finalitzat, s'habilitarà un període extraordinari improrrogable per introduir aquesta informació de l'1 al 30 de novembre de 2023 (tots dos inclusivament). Únicament en aquest període podrà introduir la informació sobre els envasos posats al mercat el 2021.

Per ampliar informació sobre aquest tema o qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

Assessorament en Medi Ambient, Sostenibilitat i Economia Circular | Marta Carmona i Jordi Costa