Directori d'empreses

ARDITEC

Ofereix: Identificació, protecció, detecció, resposta i recuperació.

PUNT DOC

Ofereix: Servidors al núvol.

KIPMION TECNOLOGIA

Ofereix: Empresa registrada a INCIBE per resoldre aquesta problemàtica. Servidors al núvol.

TECNOideas 2.0 CIBERSEGURETAT

Ofereix: Ciberseguretat ofensiva & defensiva, Auditories de seguretat Informàtica i Indústrial, Anàlisi forense i pèrit judicial, Formació en ciberseguretat, tant conscienciació per a empleats com per a professionals de I.T., Consultoria legal, Normativa / Compliance ISO27001, Esquema nacional de seguretat, ENI, NIST, etc ., Servei SOC / SIEM per a mitjanes empreses, CISO Extern, Consultoria general ciberseguretat

NEOTICA

Ofereix: Consultoria Ciberseguretat Hacking Ètic; consultoria per implantar Sistemes de Gestió de Seguretat de Informació (SGSI) basats en norma ISO/IEC27001

FQM-VIGPC

Ofereix: SD-WAN integrat; Inspecció i protecció SSL; automatització des del nucli; protecció del personal remot; entorn sense fil fiable; contrasenyes febles o robades; programari maliciós avançat; autentificació multifactor basat en núvol (MFA).

KRITER

Ofereix: consultoria sobre la ciberseguretat i la seguretat de la informació de les empreses; assessorament sobre dispositius, software de protecció, eines de control d'accès així com anàlisi de vulnerabilitat.

MICROGESTIÓ

Ofereix: Especialistes en solucions de seguretat Hardware i Software, tant per entorns Mac, Windows i Server.

AVERTEC

Ofereix: Empresa especialitzada en seguretat informàtica tant per assessorament com en les eines per evitar ciberatacs.

SISTELIA

Ofereix: empresa de serveis informàtics nomé per a empreses. Inclouen la seguretat dels sistemes dels clients i dissenyen plans de contingència per evitar la pèrdua de dades i productivitat. Son especialistes en dissenyar les mesures i els plans perquè els impactes siguin mínims o nuls i si hi ha atacs restaurar tot de nou.

IMAP

Ofereix: solucions detecció Malware, virus i troyanos; firewalls; monitorització de web i correu; solucions preventives de copies de seguretat al núvol, protecció contra Ransomware. Solucions per la detecció de virus, vulnerabilitats a nivell de web i correu, firewalls per bloquejar atacs, monitorització web i correu (blacklist, reputació, scaneig, up-time). Realització de proves de penetració en aplicacions, anàlisis de vulnerabilitats OWASP I SANS 25, entre d'altres.

XARXA GLOBAL

Ofereix: La nostra empresa proporciona serveis de copia al núvol low cost per servidors i estacions de treball per tal de protegir en cas de cyberatack , virus, segrest de informació o pèrdua de dades. Més info de tarifes: Copia remota - Xarxa global

iDISC

Ofereix: Solucions de ciberseguretat perimetral i wifi. Solucions de virtualització en entorns onpremise, cloud o híbrid. Monitorització i supervisió de xarxes. Assessorament tècnic i consultoria.